Monday, December 18, 2017

Какво кара дните да си струват? Ама наистина!



Напоследък доста често се замислям за това какво прави дните Worth it. Ама нали знаеш... наистина да си струват! Толкова, че като си легнеш вечер да си кажеш: "Е този ден бих го изживял отново!" - и наистина да го мислиш.
Може би се дължи на факта, че остават само няколко дни до Коледа, на усещането за равносметка в края на годината или пък на това, че през последните дни наистина се случват страхотни неща, но все по-често си лягам вечер, мислейки си, че си струваше! Целият труд, притеснения и планирания. Окей, да, тук сатава въпрос повече за професионалния аспект на моя живот, но вече съм обещала, че през следващата година блогът ще ми стане по-голям фокус.
Междувременно, говорейки за това как дните си струват, се сещам за едно изказване на Ана Дело Русо (която принципно не харесвам, но в случая си е доста права). Та тя казва, че всеки ден си заслужава да бъде белязан от страхотен тоалет. В смисъл такъв... да не ти пука дали си облечен според повода или не, да не пазиш онази рокля или онази пола само за специални поводи. Защото какво по-специално от това да се радваш на още един ден? Любим тоалет може да те накара да се чувстваш като най-специалния човек на света. И защото се чувстваш специално, всичко ще върви по вода. А в края на деня, той ще бъде Worth it! Наистина Worth it!
Много дълго време тази пола, например, си я пазих само за специални поводи. Ама колко пък специални да са? А толкова много си я обичам! Никак не заслужаваше да стои завряна в гардероба ми на закачалка, чакайки онзи повод, който никога не е достатъчно специален.
Затова си казах... Майната му! (с извинение. НЕ!) Днес ще бъда с принцеска пола. И кубинки!
Пуловерът е логично допълнение, все пак е декември, а и супер се връзва с любимата ми бяла шапка.
Така се чувствам като феичка (както казва приятелят ми) и това е най-якото чувство на света!
А нали знаете, че феичките правят чудеса? :)

Пола: Reserved
Пуловер: Mango
Shoes: Zara
Bag: Cropp
Hat: New Yorker

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM

1 comment:

  1. Тоалетът ти е абсолютно ПРЕКРАСЕН!
    Така ми се иска да виждам по улиците хора облечени според своето си усещане и стил, вдъхновяващи, различни.....
    Днес първо те видях в Инстаграм и няколко пъти се връщах да те погледна отново 😊

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava