Monday, December 11, 2017

8 коледни клишета, които да пропуснеш през тази година


Нека първо да се изясним за нещо! Както си личи и от снимката, аз обожавам Коледа. Това е вълнуващо и приятно време от годината, което съм благодарна, че имам възможността да споделям със семейството си. Но колкото и да обичам този свят и щастлив празник, както всеки повод, който включва украса и празнични атрибути, и той си има някои клишета, за които по-добре да забравим през тази година.

1. Ароматът на джинджифил и канела. ВСИЧКО мирише на джинджифил и канела - свещи, лосиони за тяло Christmas Edition, ароматизатори, кафета, капучинота, мяу! Всеки се чувства "уютно" от това ухание и на всеки му напомня на детството. КАКВО? Само на мен ли като дете Коледа ми ухаеше на топла пита, едросмляна лютеница, сърми и мандарини?

2. Сам в къщи. ОТНОВО и отново. Всяка година, още от преди да се родя. Признайте си, че понякога го гледате просто защото трябва... :D

3. Подаръци под елхата преди Коледа. Да, красиво опакованите и подредени под елхата подаръци, задължително в тон с интериора на дома ви, са доста Instagrammable. Само дето не мисля, че бих искала да живея с човек, който устоява на изкушението да разкъса опаковката. Подобно хладнокръвно самообладание е често срещано при серийните убийци и социопатите.

4. Коледните концерти. Никога не съм разбирала защо има хора, които на Коледа предпочитат да са на концерт, вместо с близките и семейството си. Предполагам, че за мен това ще остане мистерия.

5. Взаимно съчетаващи се коледни пуловери за цялото семейство. Трябва ли да обяснявам изобщо?

6. Свещи навсякъде. Защо са ти коледни свещи? Около 3 пъти по-скъпи са от обикновените (най-често имат аромат на джинджифил или канела), а и нека да си го признаем - никога няма да ги запалиш, защото са прекалено красиви, за да бъдат съсипани...

7.  "Заснежените" рисунки по прозорците. Това не беше яко преди 15 години, не е яко и сега. Претруфено е и трудно се чисти.

8. All I want for Christmas is You. Съжалявам, Марая Кери, но песента винаги е била досадна.

Бихте ли добавили нещо? :D

Follow Games of Fashion on:1 comment:

  1. Хахахах, особено номер 4! Бих добавила катерещите се по терасата дядоколедовци. Нещастни са.
    а

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava