Monday, December 4, 2017

Момиче, всичко е в главата ти!


Хей ти! Да, точно ти! Нека ти кажа нещо...
Не си никак в крак с модните тенденции, ако през тази есен/зима нямаш червена шапка, тип барета и поне няколко кадъра в Instagram с нея! Този сезон е важно какво имаш на главата си!
Аз си имам нещо-като-барета, защото къдриците ми така и не се разбраха с всички 15 000 модела, които изпробвах и безмълвно ми нашепнаха... "Преси, приеми, че барета просто не ти стои добре...сори. Но поне няма никога да се притесняваш за това дали имаш обем на косата!"
Е, животът продължава. Затова извадих от кашоните след преместването ни любимата си червена шапка от мама и си казах, че това ще е моята нещо-като-барета за този сезон! 
Това е любимият ми аксесоар тази зима. За да ви докажа колко силно помага човек да изпъкне, избрах all-black-everything тоалет. Не мисля, че съм ви показвала тази пола, но тя е огромна находка от Reserved, защото я съчетавам с пуловери, тениски, блузи, кубинки и винаги изглежда много женствено заради нежния си тюл. Дори и когато през рамо съм преметнала сака за тренировки, в дните, в които след работа се отправям директно към фитнеса.
И между другото... завърших! Йес! Благодарение на десетките пожелания, които всички отправиха, защитата на дипломната ми работа мина отлично и в края на тази седмица (пиша този пост в неделя вечер) си давам равносметка за това колко много неща ми се случиха за изминалите 7 дни! Сериозно, ако не знаех, че е минало толкова малко време, спокойно щях да си мисля, че е бил поне месец... :D Сега ми е спокойно, леко и малко хвърковато и непрестанно блуждаещата ми глава е в спокойствие. 
Толкова е готино живота да бъде динамичен, нали? I just can't get enough!


Top: ASOS
Skirt: Reserved
Hat: Kenvelo
Shoes: Deichmann

Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava