Tuesday, June 6, 2017

Henna and Jumpsuit? That kid never grew up!



Не мислех да започна публикацията с това, но когато седнах пред лаптопа тези думи дойдоха първи на ум. 
В блогването винаги и завинаги едно единствено нещо ще си остане най-готино! Възможността чрез собственото си малко интернет пространство да срещаш невероятно талантливи и страшно позитивни хора, които са намерили начин да се свържат с теб и за това ще им бъдеш до край благодарен! През тези години срещнах толкова удивителни "индивиди" и сърцето ми се отвори за толкова много хора и новости, че чак сама се учудвам.
Може би вече се досещате като какво например? Да, точно така - изкуството на хена рисунките.
До много скоро смятах хена татуировките с къна за нещо, с което хората се маркират като посетят Дубай, Индия или друга източна страна. Само за да отворя имейла си една сутрин и да видя това леко колебливо, но много интересно писмо от една очарователна полу-рускиня/полу-българка, която се е запалила по това чудно изкуство и би искала да ми го покаже.
Хора, Лени от HennaByLena е един от най-големите сладури, който някога ще срещнете! А хена рисунките, които прави, ще ви бъдат много приятен спомен от тази среща :) Ако не сте го тествали - призовавам ви да не чакате и секунда повече. Аз лично толкова много си я харесах, че се замислих за подобна, но перманентна (кажи го - истинско си мастило с истински си игли и двумесечно заздравяване) само че още събирам кураж :)


Междувременно, няколко думи за този страхотен гащеризон..
Толкова много се радвам, че преоткрих дънковите гащеризони! Освен супер удобни са и много готини и за огромна моя изненада - съчетават се страхотно със сако и токчета. Само не трябва да си оставяте телефона в предния джоб, защото изненадата, когато се наведете, за да си завържете обувката, е доста неприятна... и да живеят гумените протектори :D
Харесва ми да нося този и с кецове и маратонки (което също ще видите много скоро :)) И също ми харесва, че има кръпки на много, много места! Някак си това ми напомня на детството :D

Jumpsuit: ZARA
T-shirt: H&M
Heels: Bershka
Blazer: ASOS

*Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

А вие какво мислите за дънковите гащериозни и хена рисунките?
Пожелавам ви усмихната седмица!

Follow Games of Fashion on:

1 comment:

  1. Много ми харесват позитивните Ви публикации :)) предполагам действат изключително зареждащо на всички читатели. А гащеризона е супер готин!

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava