Monday, March 6, 2017

Spring Wave in Everyday Accents



Този пост е... просто така!
Просто защото жълтото е готин цвят, дънките са модерни ако са скъсани и си е друго да имаш сребърна чанта с червена светкавица в синьо облаче!
Ето точно така може да ме видите много често по улиците. Защото през деня дънки и черна тениска са най-лесното и удобно решение за нашия шумен, но много забавен офис. Косата е вързана, защото сутринта съм предпочела да се погушкам още 20 минути в леглото и след това да се оправя за 10. Очилата са задължителни, тъй като кафето има относително действие, според това каква е била предходната вечер. А чантичката е любима понеже е толкова готин и цветен акцент! Нищо че побира само телефона ми и малко пари... :D
Пролетта е вече тук! Усещам я и се настройвам изцяло на нейна вълна!  И макар въпросната настройка да започна от смяна на виното, което с Криси пием поне веднъж в седмицата, с ром със студен чай, сега преминава към цветовете. Те стават по-свежи и по-ярки. Ако не върху дрехите, то със сигурност в шантави и интересни акценти. Приготвила съм ви доста интересни съчетания за пролетта ;)
Между другото... нали сте забелязвали боядисаните в готини картинки трафопостове в София? Не са ли супер свежи!? Много се радвам, че има хора, които са превръщат дефекта в ефект! Възхищавам им се!

Coat: Zara
Jeans: H&M Conscious
Bag; Zara
Top: H&M
Shoes: Bershka

*Photo Credits: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

А вие какво мислите за цветните и по-щури акценти в най-ежедневните тоалети?
Пожелавам ви прекрасна седмица!

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM

1 comment:

  1. Your pictures show me again that it is really worth to visit, thanks for sharing! You will like to see more fun from here.

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava