Monday, March 6, 2017

Spring Wave in Everyday AccentsТози пост е... просто така!
Просто защото жълтото е готин цвят, дънките са модерни ако са скъсани и си е друго да имаш сребърна чанта с червена светкавица в синьо облаче!
Ето точно така може да ме видите много често по улиците. Защото през деня дънки и черна тениска са най-лесното и удобно решение за нашия шумен, но много забавен офис. Косата е вързана, защото сутринта съм предпочела да се погушкам още 20 минути в леглото и след това да се оправя за 10. Очилата са задължителни, тъй като кафето има относително действие, според това каква е била предходната вечер. А чантичката е любима понеже е толкова готин и цветен акцент! Нищо че побира само телефона ми и малко пари... :D
Пролетта е вече тук! Усещам я и се настройвам изцяло на нейна вълна!  И макар въпросната настройка да започна от смяна на виното, което с Криси пием поне веднъж в седмицата, с ром със студен чай, сега преминава към цветовете. Те стават по-свежи и по-ярки. Ако не върху дрехите, то със сигурност в шантави и интересни акценти. Приготвила съм ви доста интересни съчетания за пролетта ;)
Между другото... нали сте забелязвали боядисаните в готини картинки трафопостове в София? Не са ли супер свежи!? Много се радвам, че има хора, които са превръщат дефекта в ефект! Възхищавам им се!

Coat: Zara
Jeans: H&M Conscious
Bag; Zara
Top: H&M
Shoes: Bershka

*Photo Credits: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

А вие какво мислите за цветните и по-щури акценти в най-ежедневните тоалети?
Пожелавам ви прекрасна седмица!

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM

2 comments:

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava