Saturday, February 4, 2017

Positive Vibes Only!Тук съммм!
С първия пост за новата 2017 година! Но какво пък.... само 4 февруари е :D
Как сте мили мои прекрасни?
След като Ники е жив, здрав, на крака и готов за нови и нови предизвикателства, първият пост, който заснехме за блогърската година, е точно такъв какъвто ми се иска да бъде цялата година... светъл, усмихнат, позитивен, забавен и безгрижен.
Имайки предвид, че навън още е ужасно студено, за огромно мое съжаление няма възможност за особено голяма креативност в избора на облекло. Като един истински зиморничав човек, аз залагам най-вече на топлите и уютни пуловери. Харесват ми тези с оversize кройка, за да мога в по-студените дни да ги нося върху тениска или топ, както и тези с интересни акценти.
Специално този пуловер съчетава в себе си и двете и бързо се превърна в най-любимия ми за зимата. Страшно много харесвам lace-up акцента! :)
Wise Words Alert! Чантата с ресни от H&M е един от най-любимите ми аксесоари, защото е красива, интересна и страшно удобна. През последната година обаче не съм я носила поради факта, че в механизма на придържане на дръжката имаше проблем. Цяла година тя стоя прибрана в картонена чанта с идеята все някога да я занеса на поправка. След като това просто НЕ се случи, защото: А. Забравях да я занеса и Б. Забравях да я занеса... в един момент седнах с клещи, пила и силна светлина на бюрото си и си я поправих сама!
Момичета и момчета! Способни сте на МНОГО повече отколкото си мислите! Никога подценявайте възможностите си и тествайте уменията си непрестанно. В един момент може да се окаже, че цяла година сте отлагали нещо, което е било изцяло във ваши ръце!


Coat: Reserved
Sweter: H&M
Jeans: H&M
Shoes: Bershka

*Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

Как е началото на вашата година? Действате ли малко по малко по вашите New Year's Resolutions или като мен... просто нямате такива и се пускате по течението! :D

Пожелавам ви прекрасен уикенд и страхотна седмица!

Follow Games of Fashion on:


3 comments:

 1. javatri, aak ka doodh, ghee that has been used since generations to improve male's performance on bed. 8 to 10 drops of warm Overnight oil must be massaged thrice with upward and lower hand motion.
  http://guidemesupplements.com/biogenic-xr/

  ReplyDelete
 2. Oh love these wintery outfits on you. Especially the red coat stole my heart!
  I miss the snow, I am stuck on a sunny island in south-east Asia lol.

  Kisses from the Kai islands

  Tamara Chloé

  www.TcStyleClues.com

  ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava