Thursday, February 16, 2017

#InSync - Follow your Own Rhythm



Кой знае какво е баланс?
От опит знам, че може да си мислим, че сме в перфектен синхрон със себе си, но това всъщност да не е така. Защото балансът не се „решава“, а се усеща! И ако си го усетил веднъж... то тогава няма как да го сбъркаш.

Преди известно време бях истински Control Freak. Ако нещо не вървеше според моите планове или очаквания, това ми влияеше страшно много. Не отдавна обаче нещата коренно се промениха. Ей така – изведнъж! И за първи път усетих какво означава да бъдеш в баланс! Онзи, който ти кара да се носиш по течението лежерно изпънал ръце и да се наслаждаваш на всичко, което минава покрай теб – и хубавото и лошото. Защото, както баща ми ми казва често, когато се ентусиазирам прекалено много за нещо: „Много хубаво не е на хубаво!“ Просто трябва да има баланс!


Сега усещам своя ритъм. И забелязвам, че нещата започват да се получават от само себе си, защото не упорствам безсмислено на място, което просто не е моето, а усещам средата около себе си! Именно това е посланието и в новият проект  на Данон и Активиа - #InSync


Какво е #InSync за мен?


Не, това не е бойбанда от 90-те или забавно предаване! Далеч по-добре!
#InSync означава да живееш на мига, да чувстваш собствения си ритъм и винаги да бъдеш в унисон със себе си.
 #InSync означава да се обичаш! Да харесваш това, което си, без обаче да пренебрегваш и това, което можеш да бъдеш.
#InSync
означава да приемаш несъвършенствата си като част от себе си.
#InSync
означава да усещаш промяната и да не се страхуваш от нея.
#InSync означава да имаш смелостта да развиваш напълно потенциала си.

Никой не е идеален. И никой не може да бъде такъв какъвто не е. Няма смисъл да се стремим към съвършенство или да се сравняваме с другите. Тогава нещата просто не вървят! Всеки има собствен ритъм и това го прави уникален.
НО!
Думата „баланс“ е важна. Така както не трябва да бъдем прекалено самокритични към себе си, така не трябва да бъдем и прекалено самовлюбени! Реалистичната оценка на нещата, които бихме могли да променим в себе си, за да достигнем желаните висини, е повече от нужна. Именно тя ни помага да се развиваме. Но уверете се, че е наистина реалистична. В противен случай ще се получи като в притчата за жабата, която искала да стане колкото вола и толкова силно се надувала, опитвайки се да достигне мечтаните волски размери, че накрая се спукала...
Моят #InSync ритъм ми нашепва да съм готова за нови предизвикателства, да забелязвам малките неща около себе си, да не спирам да се изумявам, да не съм предубедена, да съм смела, да давам всичко от себе си и да следвам единствено собствения си път.


За да разберете повече за кампанията и да научите колко #InSync сте вие, може да кликнете ТУК, за да видите специално създаденото видео и разработения тест от специалистите на Данон и Активиа.



*Photo Credits: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

А вие усещате ли баланса си? Какъв е вашият ритъм?
Пожелавам ви прекрасен ден! 

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava