Saturday, December 31, 2016

Happy New Year!В деня на новогодишното навечерие, бих искала да ви пожелая една магическа Нова година! 
Само че не просто весело изкарване на нощта, в която стрелките на часовника се преместят от 23.59h към 00.00h. Защото един миг не променя нищо! Той няма да сбъдне намислените New Year's Resolutions. Вие ще го направите! Затова нека цялата 2017 бъде Вашият Момент!
Пожелавам ви през 2017 да бъдете на първо място здрави, на второ - щастливи и обичани и на трето - смели. Смели, за да промените това които не ви харесва, смели за всяко ново начало и за всяко ново предизвикателство.
Има много неща, които аз самата бих искала да променя В себе си и ЗА себе си и макар да съм сигурна, че едва ли ще постигна и половината от тях... ще дам най-доброто.
2017 трябва да бъде годината, в която ще се дипломирам като бакалавър по Журналистика. (надявам се :D), което само по себе си ще е една огромна новост и важна промяна наред с всичко останало, което предстои да се случи.
 За себе си си пожелавам да имам енергия и сили за всичко, да бъда по-концентрирана върху важните неща и хора, по-премерена в действията си и по-внимателна в отношенията си. :)

*Със съдействието на Bra Clinic с Ники подготвихте този малък празничен проект, с който ви поздравяваме за Новата година :)
Надявам се да ви хареса!
(Вижте клипчето в HD точно ТУК!)


Сутиен: Marlies Dekkers от Bra Clinic - тук

*Photo and Video Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

Пожелавам ви да изкарате прекрасно новогодишните празненства! :)
Ще се видим през 2017!
Целувки!

Follow Games of Fashion on:

1 comment:

  1. you are on a vacation. You do no longer necessarily need special gadget or a professional teacher for workout. some of the powerful sports to shed pounds rapid certainly are squatting, jumping, skipping rope and running. http://t-rexmuscleadvice.com/platinum-xt-1000/

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava