Thursday, September 29, 2016

Double Lace-up



Lace-up детайлите са тенденция, която опредeлено не омръзва нито на модната индустрия, нито на потребителите й. Т.е. на нас - любителите на стила и красотата! Има нещо страшно секси и загадъчно в преплетените връзки, без значение къде точно ще са разположени. Без да прекалявам, много ми харесва как изглежда леко загатнатия Lace-up детайл около деколтето. Съчетанието с Lace-up сандали го прави още по-интересен, защото по този начин се получава двойно отражение на една и съща тенденция в две различни части от тоаlета - топ и обувки. По този начин те се превръщат в абсолютен акцент на облеклото (особено ако останалата част е по-семпла и в неутрални цветове), а погледа е привлечен от горе до долу. :)
Тази есен дънките и панталоните с цип в долната част на крачолите опредeлено ще бъдат част от гардероба ми. Харесва ми начина, по който този дизайн позволява да се види по-голяма част от обувката. Освен това изглежда доста bad-ass :D
Още нещо задължително за есенния стил е класическото вталено сако (допълнителни точки ако е с двуредно закопчаване!), защото го намирам за страшно практично! С дънки и кецове изглежда небрежно и закачливо, а с висок ток е перфектно за офис или срещи :)
P.S. Силно се нaдявам да има още поне малко топли дни, в които ще мога да нося тези страхотни сандали с връзки, които ми останаха любимо допълнение към гардероба от това лято!


Jeans: H&M
Blazer: French Connection
Top: H&M
Bag: Parfois
Shoes: Bershka

*Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

А вие имате ли си фаворити а есента? Ще се радвам да разбера на какво планувате да заложите? :)
Пожелавам ви страхотен ден!

Follow Games of Fashion on:

5 comments:

  1. Страхотен аутфит! <3

    ReplyDelete
  2. Чудесна комбинация :) А къде са правени снимките?

    ReplyDelete
  3. Чудна! Много харесвам lace-up тенденцията. :)

    ReplyDelete
  4. Your outfit is so on point! :)

    Please check out my latest post, too? I'd love to hear something from you! :)
    www.cielofernando.com
    FACEBOOK | INSTAGRAM

    ReplyDelete
  5. Сандалите на Bershka са страхотни! :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava