Wednesday, October 5, 2016

Simply... Walk Tall!



Понякога чудили ли сте се как намирате сили и енергия за всичко?
Лично аз доста често се изумявам. От време на време го усещам сутрин когато отворя очи, но най-вече вечер точно преди да ги затворя. Все по-чести са онези моменти, в които вместо да потъна в безвремието на хубавия сън с леко съзнание, не мога да заспя, обвзета от мисли за всички онези купища неща, които трябва да свърша на следващия ден. Опитвам се да ги подредя в главата си, да намеря място за всяко едно от тях. След това се успокоявам, че всичко само ще дойде на мястото си и чак тогава заспивам.
Напоследък също така забелязвам как записвам всичко. Успявам да запомня все по-малко неща през работния ден, ако те не са въведени в графика ми, който е отрупан с напомнящи бележки, оградени в червено секции, големи удивителни знаци... и като цяло всичко, което може да привлече погледа ми. По-често отколкото ми се иска го вадя от чантата, за да отмятам или пък за да добавям нещо ново.
В края на деня надпреварването с времето и често далеч не-съдействащите обстоятелства оказват своето влияние. И аз го усещам.  Отразява се и върху походката ми, която става леко прегърбена, далеч не толкова уверена и малко тежка.
С всичко това в предвид, за мен беше наистина изключително удоволствие и чест, когато екипът на Bioten България ме покани да бъда водеща на тяхната страхотна инициатива Walk Tall!


В сърцето на Walk Tall стои идеята, че всяка една жена е дарена с естествена красота и сила от природата, за да се справя без проблем с ежедневните изпитания и наравно с това да раздава любов на всички свои любими хора. Именно заради това жената трябва винаги да бъде уверена в себе си, да крачи с високо вдигната глава и нито за секунда да не забравя, че е уникална и неотразима.
*Повече за страхотната кампания и идеята зад нея, може да научите на специално създадения сайт www.walktall.bg, където можете да качите снимка или видео, изразяващи вашата увереност и по този начин да участвате в томболата на Bioten за редица интересни награди!


Разбираемо е понякога, обвзети от ежедневните грижи, да забравяме за това. Особено ако носиш 20 дини под една мишница и се опитваш да влагаш максимално от себе си във всяко едно свое занимание. И не се кроваш! Защото просто не можеш да стоиш на едно място в спокойно състояние. Тук не искам да се оплаквам! Аз съм късметлийка в страшно много отношения! Просто неминуемо започвам да осъзнавам едни мааалки неща, които обаче са по-големи от Големите неща, защото никой всъщност не те подготвя за тях. Отбелязваш ги в графа "Маловажно", но в нея вече са се събрали толкова много "маловажности", че количката започва да натежава.


По начало всички си знаем, че в един момент ще дойде времето да плащаме сметки за вода, ток, отопление, телефон,интернет и т.н. Но не и, например, колко светкавично бързо свършва пастата за зъби... или колко всъщност струва тоалетната хартия... или как хладилника далеч не се пълни сам... как по неизмерима закономерност шампоана, сапуна, душгела, балсама за коса и праха за пране задължително свършват по едно и също време, а всичките те купени наведнъж са си една доста сериозна сума... как ако ще шиеш чорапи, трябва да имаш конци във всички разцветки, в които имаш и чорапи... как няма да имаш резервни крушки за лампата освен ако сам не си ги купил и сложил в шкафа си... как никой никога не те е учил да поправяш душ или пък казанче на тоалетна, но трябва да намериш начин да го свършиш... и така нататък до края на един дълъг списък, който малко по малко отмятам :D
Ужасно далеч съм от съвършенството и не съм сигурна, че изобщо го искам. Но каквото и да става от тук нататък, важно е походката бъде Walk Tall! Не е имало нешо, с което да не сме се справили :)

*Огромно благодаря за талантливата и прекрасна Валентина Попова за хубавия грим :)) Силно препоръчвам!


По време на събитието Walk Tall на Bioten носех тази красива рокля PINKO в любимия емералдено зелен нюанс :)
Blazer - French Connection, Bag - Twin Set, Shoes - Bershka

*Photo credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

А кое е вашето Walk Tall вдъхновение?
Пожелавам ви страхотна седмица!

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM


No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava