Wednesday, August 24, 2016

Find Your Fire



Времето лети толкова бързо, когато душата ти е спокойна, на лицето ти има усмивка и си на крилете на безгрижието. А не е ли всичко това събрано в лятото? Макар че то почти отмина,  определено мога да кажа, че е едно от най... интересните, странни и учудващо вълнуващи до сега. За пръв път от толкова много време се чувствам в пълен синхрон със себе си. Съзнанието ми е свободно и няма досадно напрежение в тила ми, напомнящо ми, че плановете ми не са нито доизпипани, нито възможни, а представите ми - наивни.
Когато приемеш не само хубавото, но и лошото, се успокояваш - не всичко зависи от теб и не всичко е под твой контрол. А когато си спокоен имаш свободата са разтвориш себе си и да осъществиш всичките си планове! И аз започвам малко по малко :) 
Но до тогава, лятото все още е в разгара си, а интересните предложения се появяват толкова изненадващо, че отдавна започнах да пиша в планера си с молив, за да мога да правя промени без да се обърквам от всичките си драсканици :D
Това което предстои само след 6 дни... е Септември! Лудият месец, в който половиата свят има рожден ден (включително и аз, на 18-ти... в случай че някой реши да ме изненада :D), а половината на половината свят се е случило да бъде в моето семейство :D
П.С. Приемам идеи за подаръци на сестри, братовчеди, племенници, лели, приятели.... и всякакви такива!! :D
А също така да не забравяме и Sofia Fashion Week ;)


Dress: H&M
Shoes: CCC

А как преминава вашето лято? :)
Пожелавам ви страхотен ден!

*Специални благодарности на Photopavilion за предоставените светкавица и страхотен светлосилен портретен обектив, с които реализирахме тази фотосесия!

Follow Games of Fashion on:


1 comment:

  1. So lovely pictures! Nice dress too, kisses.

    www.urbanikamoda.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava