Thursday, September 8, 2016

Fall Sky Lights



Отминаващото лято вече се усеща все по-силно с всички сетива. Ако до скоро късите панталонки и копринените роклички бяха напълно достатъчни, за да изкараш с тях от сутрин до вечер, то сега връхната дреха е задължителна, а чадъра все по-често се търкаля на дъното на чантите ми.
Запълването на есенния гардероб за мен започна още от края на август като имаше опредлени неща, които задължително трябва да добавя на време. Част от тях, защото са практични още от сега, част - защото ще бъдат страхотен акцент. Тази година смятам, че най-доброто решение ще бъде да залагам на неща, които мога да нося по максимално разнобразни начини и за различни поводи. В това отношение полите имат водеща роля. Причината е, че в зависимост от обувките и горната част, които избираме, те могат да изглеждат коренно различни във всяка една ситуация. Понякога спортни, понякога елегантни. А това винаги е плюс, когато става въпрос за създаване на разнообразни тоалети. Затова, моят съвет е да се огледате за няколко готини модела, в които да инвестирате.
За сравнение, причината да купя тази пола (Reserved) е, че в компанията на сако или риза изглежда също толкова добре, колкото с кецове и късо яке. А това ще бъде чудесно за срещи или за ден в офиса. Освен това материята й позволява да се носи с плътен чорапогащник, който е задължителен през зимата. Избраният цвят е милитъри зелено, защото и тази есен милитъри тенденцията ще бъде страшно актуална. От друга страна, талията е висока, за да мога да я съчетавам с по-къси и широки блузи и пуловери.
Тъй като все по-често предпочитам да изминавам пеша разстоянията, отколкото да използвам какъвто и да било транспорт, винаги се оглеждам за дрехи, които ще мога да нося и с ниски спортни обувки. По този начин ще имам по-голяма свобода при избора на тоалет и няма да има толкова прекрасни дрешки, които просто си висят самотно на закачалките вкъщи, чакайки подходящ повод да обуя токчета.
И за финал - какво е един блогърски тоалет без най-малките детайли? Вече ви показах в Instagram (preslava_tsacheva) тази страхотна чанта тип "торба" от Parfois. Обикновено преди да си взема нещо го оглеждам от всички възможни страни. В този случай обаче най-приятната изненада за мен беше, че първо я купих и чак след това забелязах нежното малко послание "Do what you love" върху нея. Няма как да не те накара да се усмихнеш! :)

П.С. Може ли само за момент да обърнем вимание на разкошното небе от снимките!?<3 br="">


Top: Bershka
Skirt: Reserved
Bag: Parfois
Shoes: H&M
Sunglasses: Reserved

*Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

А вие? Имате ли вече ясна представа какво ще присъства в есенния ви гардероб и защо?
Пожелавам ви страхотен ден! :)

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM


No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava