Saturday, August 13, 2016

Happy b-day, Games of Fashion!



 Казват, че човек не разпознава истински важните моменти, когато се случват. А именно те променят жвота ни.
Срещи, запознанаства, решения, мисли... понякога връщаме лентата назад и осъзнаваме, че е било нужно толкова малко - да погледнем в различна посока, да минем по друга улица, да влезем в следващото заведение - и жвота ни щеше да бъде съвсем различен.
Не знам кога точно се роди идеята да създам блога си. Но знам, че след него всичко се промени. И ако можех да върна времето назад, бих извървяла всяка стъпка много внимателно и по абсолютно същия начин - наред с грешките и провалите - за да бъда напълно сигурна, че 4 години по-късно отново ще седя и ще пиша тези редове на същата тази кръгла маса, на която започна всичко.
Винаги съм смятала себе си за огромна късметлийка и съм благодарна на всеки един, който някога по някакъв начин е бил част от Games of Fashion. <3 p="">Днес не мога да си представя живота без този блог - без всички онези изключителни хора, които срещнах, както и емоциите, които изживях, благодарение на него. Моето малко бягство, моето най-съкровено кътче и най-голямата ми гордост :) 
<3 p="">Ако някога съм ви накарала да се усмихнете (дори за малко) или да откриете вдъхновение, то моята задача е изпълнена! :)
Безброй целувки за всеки, който някога се е отбивал до тук!
Честит рожден ден!

P.S. Утре предстои специалния Birthday Giveaway на Games of Fashion, който ще бъде обявен на Facebook страницата на блога :)



Благодаря на Next за страхотната рокля :)

*Photo Credit: Vibrant Frame by NIkolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM




No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava