Tuesday, December 29, 2020

Какво ни пожелавам за 2021

Preslava Tsacheva, Games of Fashion

По традиция отказвам да правя всякакви равносметки. На всички ви е ясно тази година каква беше. Затова бири, вина и коктейли се разливат от 4 декември всяка вечер, а на Коледа ракията мистериозно изчезна.

Затова вместо за равносметки, предлагам да си направим пожелание и след това на 31 декември - сами или в компания до 15 човека - да го полеем обилно. Ще започна аз.
Пожелавам ни здраве. Не просто физическо, но и душевно - за да имаме желанието и силите истински да се наслаждаваме на живота. Да не се съдим строго, да знаем кога да оставим телефона, да имаме сили да отстояваме себе си, да знаем точно на какво сме способни и да оценяваме истински възможностите си, а наред с това - не просто да очакваме, а да настояваме и другите да го правят.
Пожелавам ни сила. Сила, с която да се борим срещу собствените си страхове. Сила, която да ни помага да се изправяме след всяко поражение и сила, с която да си признаваме, когато сме сгрешили.
Пожелавам ни разум, за да виждаме по-често нещата такива каквито са, а не каквито на нас ни се иска да бъдат. Да извличаме урокът от всяко поражение и да осъзнаем, че гордостта е хубаво нещо, стига да не върви една стъпка пред теб. 
И разбира се - пожелавам ни любов - към себе си, към другите, към човект, с които сме избрали да споделяме живота, към семейството, към приятелите, към непознатите, към нещата, към живота. Истинска, страстна, безстрашна любов. До кога и за кога ще я пазим иначе? 

Айде, имайте чудна 2021 и наздраве!

Preslava Tsacheva, Games of FashionPreslava Tsacheva, Games of Fashion
Preslava Tsacheva, Games of Fashion
Preslava Tsacheva, Games of Fashion
Preslava Tsacheva, Games of Fashion
Preslava Tsacheva, Games of Fashion
Preslava Tsacheva, Games of Fashion


Photo credit: Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:

1 comment:

  1. Честита Нова година, Добре дошли в 2021 г. Можете да кандидатствате за заем само с 2% лихва на година в NOVA GLOBAL FINANCE, за да започнете годината.

    Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочаквани разходи, с които да се справите, Заем от NOVA GLOBAL FINANCE е рентабилният начин за осъществяването му.

    Nova Global Finances са гъвкави: можете да вземете назаем до 10 милиона евро, с подходящ период на изплащане от 1 до 30 години. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидация на дългове, които могат да бъдат адаптирани към вашите променящи се нужди и обстоятелства при 2% лихва.

    Какво получавате:
     Незабавен достъп до вашите средства след одобрение
     Конкурентни лихвени проценти
     Гъвкави условия за изплащане
     Възможност за по-бързо изплащане на заема (допълнителните плащания намаляват капиталовата сума на заема)
     Лесно одобрение, ако се нуждаете от допълнителни средства
     Можете да кандидатствате за заем на вашето удобно място и време

    Как да кандидатствам:
    Кандидатстването за заем е бързо и лесно! Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем в Nova Global Finances и изискват повече информация за КАК ДА ПРИЛОЖИТЕ, трябва да ИЗПРАЩАТЕ ИМЕЙЛ на (novaglobalfinances@gmail.com) ИЛИ да се свържете с г-н Елиът на whatsApp: +31642117819 за повече информация и устни брифинги. T & C’s Apply.

    Камила Карлсен
    Старши мениджър на заеми

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava