Monday, October 7, 2019

Баланс по средата на хаоса


Равновесие на всичко. На шума и спокойствието, мрака и светлината, слънцето и вятъра, града и природата. Цял живот посветен на търсенето на баланс между това, което носим вътре в себе си и това, което споделяме с всички останали. Съвършената комбинация, с която съхраняваме духа и изграждаме характера. 
Отидох по съвсем различна причина в ателието на Пламена от Blackout Label, но точно това си помислих, когато видях този плетен топ и от там нататък всичко се беше подредило в главата ми. Нали знаете нещата, местата и хората, които просто усещате, че са на вашата честота точно в този един-единствен правилен момент? И този момент е съвършен. Може и да ви се струва странно, но място от снимките е само на 10 минути с кола от центъра на София. (Да видим, можете ли да познаете къде? :)) Все още си в града. Но усещането за свобода и простор е сравнимо с това в любимия ми Балкан, а залезът - цветен и красив. Едно малко бягство, което ти позволява да седнеш на есенната златиста трева, да затвориш очи и да се насладиш на шума на вятъра в короните на близките дървета и да усетиш високата трева по раменете си. Като малък ритуал, едно бързо презареждане на батериите. Откраднати моменти от есента, чиято красота е толкова кратка, че си заслужава да й се насладиш и да я запечаташ в съзнанието си. Минути на съвършен баланс, от които имаме нужда от време на време.
И в тази връзка, като разказвах за това на един приятел, той ми каза, че такова място за него са покривите на блоковете, където намира нужното спокойствие и възможност да остане насаме с мислите си. И ми стана интересно... кои са тези места / това място за вас?

Плетено бюстие: Blackout Label
Top: Zara
Midi pants: Zara

Photo Credit: Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:

2 comments:

  1. Download the best tailor in Bangkok App at playstore   Bespoke Tailor

    Download the best tailor in Bangkok App at playstore  Custom Tailor

    Download the best tailor in Bangkok App at playstore  Ambfa Tailor

    Download the best tailor in Bangkok App at playstore  Tailor in Bangkok

    Tips about bespoke clothes from the best tailor in Bangkok --> best tailor in Bangkok

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava