Tuesday, April 18, 2017

Spring Compromises and Bare Fingers Кога имаш проблем с чантите?
Моят отговор е - когато си тръгнеш претоварен от работа и си купиш чанта само за да се почувстваш по-добре! Ок, ок... все още не съм достигнала до там, но си признавам, че често съм си го помисляла :D Но на този разкош със сладки пролетни птички.. просто не можах да устоя! Освен това е 2-в-1 - превърна се и в декорация за дома ми, както ще видите от снимката по-надолу :D
Към по-важните неща... нека този пост ознаменува момента! ОНЗИ момент. В който обуеш обувки на бос крак за първи път след зимата. Даже и с дънки... даже и с леко студени пръстчета после :)) Но си заслужава. Пролетта е време за компромиси, не мислите ли?

Компромиси с времето, например. Когато сутрин е прекалено студено, за да излезете само по шлифер, но пък следобед става убийствена жега и умствено проклинаш палтото/якето, което мъкнеш в ръка. Затова правиш компромис към температурните си рецептори, свиваш се в шушулка и някак си стигаш до работа сутрин само по пролетен шлифер, който се вее супер готино докато ходиш и те кара да се чувстваш като Кияра Ферани докато я снимат на улицата по време на някой фешън уийк. Щом стигнеш в офиса, изчакваш 10-тина минути докато температурата на тялото се върне към нормалните здравословни градуси и денят си продължава в дейности, които пък изобщо не те карат да се чувстваш като Кияра Ферани... Но след това, когато си тръгваш, отново си супер casual и cool, носейки се леко и елегантно пред мисловните камери. Ами че виждали ли сте някога Кияра да носи палто под мишница?

Компромиси с прозорците. Когато в два часа (точно след обяда, когато така и така ти се спи...) бюрото ти бива обгърнато в слънчеви лъчи (не ги ли е срам??), които те нагряват приятно, че даже и леко приспиват. Затова правиш компромис и работиш със слънчеви очила, че даже се и разхождаш с тях напред-назад, тотално забравяйки за присъствието им. А когато ги махнеш по средата на носа ти остава вдлъбнатинка и странно усещане за това колко различни са цветовете около теб.

Компромиси с маникюра/педикюра. Ето един интересен факт за мен. Не издържам да стоя на едно място докато ми правят маникюр/педикюр. Затова и не нося такъв, освен ако не съм си го направила аз. А това се случва много рядко! Просто не издържам да стоя седнала един час и да пека първо едната ръка, после другата ръка, после пак едната, после пак другата..... и това докато има хиляда по-интересни неща за правене! НО с пролетта и гореспоменатите боси пръстчета, оставам с малко опции. Затова правя компромис, кротвам се за един час и сядам за педикюр, за да не го мисля дълго, дълго време. :D

IG: preslava_tsacheva

Shirt: New Yorker
Jeans: H&M
Trench: LC Waikiki
Bag: Stradivarius
Shoes: Bershka

*Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

  А вие как се справяте с досадно променящото се време?
Пожелавам ви прекрасна седмица! :)

Follow Games of Fashion on:


1 comment:

  1. Стайлингът Ви е страхотен! А за чантата - нямам думи <3 Просто е прекрасна!

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava