Friday, April 28, 2017

Един блогър разказва за.... фотосесиитеФотосесиите... онази част от блогърската работа, която просто няма как да бъде пропусната. Нещо повече - тя е жизнено важна за блога ти! Особено ако си моден-лайфстайл-градски-бюти блогър, който от време на време се разхожда със 100 пъти по-готини дрешки от обикновено и освен това го снимат!
Вече ви споменах в предишен пост за специфичната връзка между блогъра и неговия фотограф. Той е там, когато имаш нужда от него - за да улови перфектния момент или пък от сърце да се посмее на опитите ти да направиш перфектния кадър в подскок.
Фотосесиите като цяло са с трудна работа. От 250 кадъра накрая в публикацията ти намират място има няма 5-6. 'Щото нали... на единия ръката ти изглежда дебела, на друг косата ти не стои като хората, на трети си стъпил с грешния крак напред, четвъртия щеше да супер... само че си обърнала към камерата грешния си профил... мамицата му! Как може да си с два различни профила??


След дълго разглеждане, лека депресия преди селектирането на кадрите, които ти харесат, и не много лека нарцистичност към онези перфектни 5-6, които все пак ще намерят място в блога ти... си готов!
Само че за да се стигне до въпросните Избрани си се разхождал едни 5 метра като шизофреник  с bad-ass физиономия напред-назад от точка до точка, за да може да уловите Онзи Кадър в движение! Онзи, в който всеки кичур на косата се вее в правилна посока, напред е изпънат правилният ти крак в правилната крачка, дрехата ти се вее прекрасно след теб и.... Кияра Ферани на модната седмица в Париж пасти да яде! :D И хич да не ти пука за всички хора, които минават покрай вас с поглед What the f...?
Ако някога видите блогър, който твърди, че изобщо не е суетен за снимките си и се харесва на абсолютно всяка една от тях... ЛЪЖЕ ВИ! Точка. 
Хора, колкото и перфектен да е човек.. всеки мига, преглъща, не скача в правилния момент, блее на някъде или просто си дивее. Просто не всеки вижда толкова често свои снимки, за да му направи това впечатление. Аз и Ники искрено се смеем на някои мои кадри, с които разполагаме...


Което ме навежда на нещо много важно!
Никога не нарушавайте добрите си отношения с вашия фотограф! Ама никога! Той е човека, който разполага с всички онези полу-заспали, намусени, дебели и т.н. кадри, от които ви е срам в дъното на душата. Току виж станете супер гига известни... а той има всички средства, с които да ви съсипе! :D

НО! В крайна сметка... всичко си заслужава. Защото си осъществил една идея. А идеите винаги си заслужават :)....После да не кажете, че не сте видели всичко!
...е, почти :D


* Photo Credit: Винаги там да улови "перфектния" момент...
Vibrant Frame by Nikolay Yordanov!

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM


1 comment:

  1. Хахаха, при мен протичат доста по-различно. Снима ме мама, след като наглася фокуса, ъгъла, разстоянието и светлината :D :D

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava