Tuesday, July 12, 2016

PINKO x Games of Fashion: Silver Lining



Металическите отблясъци винаги са ме привличали страшно много, когато става въпрос за тоалет. Има нещо привлекателно в начина, по който се превръщат в безспорен акцент на всяка визия, веднъж щом бъдат обмислено добавени към нея. 
Пролетно-лятната колекция на PINKO е точно това, което модерното момиче търси. Интересният дизайн е допълнен от висококачествени материи, които позволяват най-разнообразни комбинации. Сребристата пола със солей ефект е гледка сама по себе си. Съчетаването й с най-различни топове, якета, тениски и блузи беше далеч по-лесно от очакването и останах приятно изненадана от начина, по който цвета й кореспондира с всичко! Опредлено ми харесва да я оставям да бъде акцент на визията. 
За мен перфектното допълнение към нея e това страхотно късо бомбър яке, отново от пролетно-лятната колкция на PINKO. 
Бомбъра не просто не губи позициите си сред актуалните модни тенденции, но точно обратното - появява се в още повече вариации, кройки, цветове и материи. Доста време ми отне докато намеря перфектния модел за себе си. Такъв, който да мога да съчетавам както с рокли (защото всичи знаете колко много обичам рокли! :D), така и с къси панталонки и дънки. Ако пък може да влезе и в ролята на топ за тази разкошна пола - 10 точки отгоре и моментален match! :)
Най-искрени благодарности на PINKO за възможността да се развихря из магазина им и да създам визия, която съвършено пасва на личния ми стил - градска, минималистична, леко шантава, но и доста елегантна. С внимание към малките детайли и изчистения дизайн. 
А вие какво мислите? Допада ли ви моя избор?

П.С. Страхотната пролетно-лятна колекция на PINKO е на намаление в момента! Не пропускайте да посетите магазина им в Serdika Center. На мен очите ми останаха там... :D 


Очаквайте и втората част от съвместната ми работа с PINKO, където ще ви покажа любимата си визия от тяхната колекция за есен-зима 2016 :)


Пола: PINKO
Бомбър яке: PINKO
Обувки: Kalapod.bg

*Photo Credit: Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:


1 comment:

  1. Не мога да откъсна очи от полата!

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava