Tuesday, June 14, 2016

Bulgarian Motives in Everyday StyleКогато обичаш нещо страшно много, чувството да го носиш със себе си е изключително приятно!
Фолклорните мотиви винаги ще имат специално място в сърцето ми и са свързани с години, прекарани в занимания с народни танци, облечена в най-различни и интересни национални костюми от всички възможни краища на България. След толова време си признавам, че понякога носиите от сцената ми липсват. Чувството да си облечен с тях за мен е несравнимо и сега се радвам на всеки рядък момент, в който ми се отдаде такава възможност. :)
Именно затова идеята на дизайнерката Ирен Дикова от Bloom Stars ми се стори прекалено хубава, за да е истина...! Бранда на младата Ирен (която е и блогърка!! 10 точки, Ирен!!!) е всеизвестен със страхотните си тениски. Но тази точно намери много специално място в гардероба ми (следователно и в сърцето ми :D) и за мен беше удоволствие да измисля начин, по който да я вплета в ежедневния си стил. 
Задачата далеч не се оказа трудна, защото тениската изглежда страхотно както с поли, така и с къси панталонки и дънки. Визията, която реших да създам обаче е много семпла и подходяща за едно светкавично ежедневеие.... защото напоследък дните ми са точно такива и в тях водещ фактор е комфорта. Дънките са класика за всеки ден, сандалите са готин акцент, а неопреновата раница е напълно достатъчна, за да побере всичко нужно за деня, че даже и някои неща, които и сама нямам представа какво търсят в нея :D


T-Shirt: Bloom Stars

*Photo Credit: Nikolay Yordanov

А на вас допадат ли ви националните мотиви, носени в ежедневието? Бихте ли ги включили в собствения си стил?
Пожелавам ви страхотен ден и още по-страхотна седмица!

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM

3 comments:

 1. Много харесвам етно мотиви, включени в ежедневното облекло. Още една марка прави продукти интерпретиращи шевици от българските народни носии и не само върху тениски, а и върху гуменки, чанти и ранички - Freeria.bg

  ReplyDelete
 2. love the shirt!!
  kisses from dubai
  www.mahryska.com

  ReplyDelete
 3. I love to run around in white shirt and jeans. You look gorgeous

  ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava