Tuesday, June 7, 2016

AVON Against Breast Cancer - the true meaning of a HUG



 Преръдката е сила, любов и подкрепа.
А за AVON тази година прегръдката символизира грижата за жените, борещи се с рака на гърдата. Всяка от нас има нужда от нея, но всяка осма се нуждае много, много повече. В България близо 46 000 жени се борят с тежката диагноза - майки, сестри, приятелки. Те са около нас всеки ден - силни и смели, решени да се справят с трудностите. Готови да направят и невъзможното в тази неравностойна битка.
Вече 15 години AVON оказва своята подкрепа на тези жени и за мен е чест и удоволствие да се включа в тазгодишната им кампания. Средствата, които AVON набира от своята специална розова серия артикули, отиват на 100% в подкрепа на благородната кауза за борба с рака на гърдата. Специално за България са създадени три красиви шала "От любов към живота", с които обозначаваме своята обвързаност с инициативата. Ако желаете, вие също може да окажете помощ на кампанията и да изберете любимия си десен от линка ТУК. Нека не бъдем безразлични! Никога не знаем какво ни очаква зад следващия ъгъл.
Мили дами, не пропускайте прегледите при мамолог поне веднъж годишно. Никога не е рано да започнете, Грижете се за себе си - за някой вие сте целия свят! Мили господа, не оставяйте нещата на произвола на съдбата. Заведете совята любима, майка, сестра, дъщеря на преглед, подкрепяйте я във всеки един момент и заедно бъдете смели и непоклатими каквото и да предстои.



Шал "AVON срещу рака на гърдата"

*Photo credit: Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM


1 comment:

  1. The scarf is beautiful hun.
    Such a great thought. Cancer is such a huge problem.
    It is really up to us to be aware and support the cause as much as we can.

    Enjoy a great weekend, you look beautiful as always!

    xx Tamara Chloé

    www.TcStyleClues.com

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava