Friday, May 20, 2016

Alice Grew Up



Всички си имаме нашите Луди Шапкари. И всички си имаме нашата Страна на чудесата. Във вечна битка с времето сме. Все тичаме след забързаното зайче в опит да го уловим и се чудим какво пропускаме. Често не разбираме особено добре за какво става въпрос, защото като че ли нищо няма смисъл. А огледалата понякога ни объркват...
Алиса живее във всяка от нас по един или друг начин. Историята носи по нещо ново всеки път, когато я чуеш. Уж съм я чела и разказвала десетки пъти и пак има неща, които ме изненадват и като че ли срещам за първи път. Или може би за първи път разбирам истински?
Има си време за всичко. Най-вече за повече мечти.
Алиса порасна. Сега вярва в чудеса, но вярва и в себе си. Страната на чудесата още е около нея и всеки ден я изненадва с нещо ново и неочаквано, но и тя изненадва себе си. А в това лудо приключение, което е живота, има своите верни приятели. Има си и блог. Именно благодарение на него получава възможността да покаже и тази страна от себе си.


Публикацията е вдъхновена от страхотната инициатива "Алиса те предизвиква". Тя е свързана с премиерата на филма "Алиса в Огледалния свят" - втората лената, която проследява приключенията на героинята в Wonderland.  
Премиерата за България е на 27 май! Не я пропускайте! Аз вече нямам търпение да я видя! :)



 
Още утре във Facebook страницата на блога може да разберете как вие също да се впуснете във вълнуващия свят на Алиса и да спечелите страхотни награди!

Надявам се моята интерпретация на Алиса да ви харесва :))

*Photo Credit: Petia Cholakova!!!

Follow Games of Fashion on:


2 comments:

  1. Уаау! Жестоко! Продължавай в същия дух! Напоследък блогът ти ми е много любимо местенце :)

    ReplyDelete
  2. Wonder...girl! <3

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava