Monday, March 2, 2015

Meet the amazing NV's Jewel!Нали го знаете онова прекрасно чувство, когато в някой от любимите си магазини откриете перфектния чифт обувки, най-невероятната чанта, мечтаните дънки, любимото бижу! И...О! Изненада! На намаление е!!! Усещането е несравнимо. Представлява странна смес между радост, вълнение и нетърпение. Изведнъж целия ден става по-светъл, хората - по-усмихнати, градския транспорт - не толкова претъпкан, а въпросния магазин, който е бил първоизточника на цялото това чудо, се превръща в любима шопинг дестинация!
Когато човек открие нещо стойностно и красиво, той определено го запомня. Затова днес ще ви говоря за стойностни неща!

Нари и Веси са две прекрасни и безумно талантливи момичета, които имат онази чудата и достойна за възхищение способност да създават красиви неща. Мисля, че в тяхно лице намерих сродни души, макар че всъщност никога не съм ги срещала. Единственото, което знам, е че съм влюбена в прекрасните бижута, които създават под името NV's Jewel, и съм готова да нося всяко едно от тях! За истинските фешънистки, нека кажа, че колиетата и гривните, излезли от ръцете на Нари и Веси, винаги са съобразени с модните тенденции! "Защото държим нашите клиенти да са доволни и в крак с модата" - казват самите те! О, да, ще бъдат доволни! Защото бижутата изглеждат като нещо, което може да си купите от бутиците в Милано и Париж - бляскави, но едновременно с това небрежни. Харесва ми да ги определям като High Street Fashion!
И нека спомена още едно много важно нещо (поне за мен)! Моят абсолютен моден критик, както вече много пъти съм ви казвала, е моята майка. За това възклицанието й: "Ето това е моят подарък за осми март!", когато й показах страницата с бижутата им, е повече от красноречиво.


Мога да ви хваля тези две прекрасни и талантливи момичета още много време, но мисля, че много по-добре ще бъде да ви покажа работата им. Тук ще видите моето любимо тяхно бижу - първото, което си поръчах, и на което не спирам да се възхищавам и до днес. На Facebook страницата на NV's Jewel може да видите всички техни аксесоари и да поръчате любимия си. И тъй като Нари и Веси са толкова мили и щедри, и тъй като обичаме да раздаваме подаръци, съвсем скоро ще имате възможността да спечелите едно от техните уникални бижута! За това останете на линия! 

 


 
ВАЖНО! Победителят от Reserved Trendy Bag GIVEAWAY е Йорданка Цонева, която спечели със своето участие в блога. Честито!
Благодаря на всички, които взеха участие! Никога не съм вярвала, че ще прочета толкова много мили и искрени коментари, та дори и няколко благодарствени имейла. Чувството да зарадваш някого е най-приятното усещане на света! Обещавам още много изненади!

IMPORTANT! The winner from Reserved Trendy Bag GIVEAWAY is Yordanka Tsoneva who won with her enter on blog. Congratulations! 
Thank you all for taking part! I've never even hоed that I am going to read so many sweet and sincere comments and even a few thank-you emails. To make somebody smile is the best feeling in the world! I promise furthermore surprises in future!

7 comments:

 1. Beautiful necklace!

  http://www.cristinasurdu.com/

  ReplyDelete
 2. Браво на момичетата! Много се радвам, когато видя родни таланти да създават такива красоти! Браво!!! ^_^ Бижутата са разкошни, много благодаря за това, че ни светна за тях! :D Нямам търпение за giveaway-a! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Предполагах, че ще ти допаднат :)) Много са щури, но и същевременно с това стилни :) Относно Giveaway-я, той започва в Събота! :)

   Delete
 3. Gorgeous jewelry

  Mel
  http://www.girlandthepolkadot.com/2015/03/lady-gatsby-giveaway.html

  ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava