Wednesday, February 5, 2020

What's new? | Цветове, пътуване, лицеви опори, изненади



Въпреки, че си умирам за няколко спускания в прясно разринат и пухкав сняг, последните дни се усещат като пролет и всъщност е доста приятно. Толкова приятно, че все повече се засилва желанието ми да нося ярки цветове. Уикендът се разходихме из квртала, който наричам Old Sofia - всичко между Мария Луиза и бул. Васил Левски и открих толкова много готини места! Имайте го предвид следващия хубав уикенд - няма много хора и е изненадващо тихо и спокойно.
Междувременно, януари най-после свърши и годината може спокойно да започне. Не че не беше готин месец. Ама беше доста дълъг... Взех едно много, много важно решение, което е в процес на осъществяване и стискам всички възможни палци да стане бързо и безпроблемно и скоро да мога да ви разкажа за него. Междувременно горе-долу начертах плана за тази година и най-важните неща, които трябва да се случат през нея. Класацията безспорно води завършването на магистратурата ми, която напоследък е най-голямата пиявица на време. Уикендите ми се състоят в това да балансирам между всички неща, за чието осъществяване ми трябва повече време, социален живот, чистене на апартамента и учене. Единственото, което липсва през уикеда са тренировките. Но тях умишлено съм ги оставила за седмицата. А, да, ето още нещо ново - сутрините ми вече започват около час и половина по-рано (6.30, плаче ми се всеки път), за да мога да отделя поне час за тренировка. Покрай тях обаче осъзнах колко много ми е липсвало тичането. Иска ми се да мога да минавам 6 км крос със същата лекота, с която го правех преди 6-7 години, но за съжаление съм доста далеч от това ниво, въпреки че бавно се доближавам до него. Ултимативата ми мечта обаче е да мога да правя лицеви опори! Не се шегувам. Когато се срещнах за първи път с моята треньорка Кати й казах - "Да знаеш, че мечтата ми е да мога да правя лицеви упори, ама нямам никакви ръце." А тя ми каза - "Как да нямаш, аз ги виждам!" ама после разбра, че не всичко е шеги и закачки, приятелчета... Положението с лицевите опори наистина е плачевно. :D Затова си сложихме за цел до началото на лятото да мога спокойно да си правя лицеви опори както си му е редът и се надявам, че ще мога да ви се похваля. Мисля, че след коледния пост това е следващото нещо, което искам да си докажа, че няма да ми се упре и ще се науча да го мога!

Междувременно към края на януари с Тоничка посетихме Марсилия за няколко дни. Беше яко. Пихме бира, пихме вино, ядохме паста, ядохме вегетарианска лазаня, ходихме много, духа ни вятърът, купихме си сапунчета и беше прекрано безвремие. В Марсилия беше около 10-12 градуса през цялото време и беше готино. Относно самия град - споделих доста в Instagram (и оставих Marseille Story Highlights), които може да разгледате. 

Точно ден след като се върнахме от Марсилия се състоя и мега готиното събитие на магазините за Second Hand пазаруване Мания с тема "Лятото ни изненада" (Вметка - надявам се, че не наистна, че още съм далеч от целта с моите лицеви опори...). Мания представиха селекция от летни артикули по повод зареждането на лятна колекция в магазините си и онлайн, която ще бъде на страхотни цени. Спецално за събитието стилистът Антония Йорданова (известна още с бранда Knapp) беше подготвила чудесна селекция от летните артикули на Мания, a събраните средства от покупката на дрехите по време на събитието ще бъдат дарени на Фондация "Една от 8", които знаете, че са ми абсолютна слабост. Честно казано, малко съжалих, че не отидох по-рано, за да разгледам пълната селекция (която беше жестока!), но веднага грабнах ризата от снимките! Не е ли най-якото нещо, което сте виждали последните дни? По принцп е мъжка, но именно този oversize ефект ми харесва толкова много! И да, да се случват все такива готини, интересни и благородни неща до края на годината!


Риза: Мания
Тренч: Mango
Панталон: Mango
Чанта: Debenhams
Кецове: Adidas Samba Rose

Photo Credit: Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava