Thursday, June 14, 2018

Моята перфектна селекция обувки за лятото



Да започнеш винаги е най-трудно. Няма значение кое. Понякога е трудно да започнеш и лятото. За мен лятото никога не е официално дошло, докато не поръчам първия си студен чай с ром, но ето че тази година първият такъв бе сервиран още през април. Вярно, на 28-ми.. ама април! Та за мен сезонът отдавна започна. А заедно с него - подготовката за лятото. Тази година имах кратък списък:
-Да се науча да пия джин. - check!
-Да започна отново да карам ролери... - почти check, ама нямам. Всички спестявания тази година отиват за пътувания...best idea ever! В тази връзка, ако на някой му се намират едни 38-ми номер, ще му направя мекици!
-Да се науча да правя мекици...
-Да ходя пеша до работа. - check!
-Да изчитам целите списания, които си купувам. -check!
-Да създам перфектната колекция летни обувки...
Ето тук ти ще кажеш дали да сложа своя check! Постарах се много да подбера любимата си селекция, в която включвам чифтове, подходящи за всеки един повод. Една колекция, в която класика, елегантност, комфорт и дързост присъстват по равно.
Любим модел от селекцията са ми тези червени чехли, които са страхотен акцент, макар и определено да не са създадени за бързо ходене :D
А за да ти представя своя избор от лятната колекция на моя любим Deichmann, с Николай обединихме усилия и създадохме това видео, което има за цел да покаже, че с щипка увереност, улицата е твоят най-добър подиум.
Какво мислиш?



Photo and Video Credit: V Frame by Nikolay Yordanov


*Публикацията е в партньорство с Deichmann.


Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava