Monday, January 8, 2018

Открих баретата! Или тя откри мен?


Официално слагам началото на първия пост за 2018-та година. Та-дааааа!
Нима още с него не става ясно колко различно ще бъде всичко през тази година? Мисля, че за първи път някой тук ме вижда с по-различна прическа от къдриците ми, затова ако ти изглеждам по-различна... за това е! :D И тъй като времето, в което снимахме този пост, беше доста влажно, реших че все още не е дошъл моментът да представя официално своето Алтер-его с права коса, но това ще се случи много, много скоро. Хаха :)
И така! С началото на 2018-та реших, че е време да експериментирам повече, да бъда по-смела в начините, които виждам себе си. Затова започнах с нова прическа, която сама направих и не е най-най-сполучливото нещо, което съм постигала (признавам си)*, но е добро начало за усъвършенстване.  Просто... повярвай ми, момичетата с къдрици трябва да работят двойно повече в полагането на грижи за косата си и нейното стилизиране и е супер трудно да се намерят каквито и да било варианти, които всъщност да ти харесат. Аз експериментирам съвсем отскоро, но определено разнообразието ми харесва :)
*Тук се опитах да направя леки нещо-като-външни-букли отпред с преса за изправяне.
И нещо друго.. нали знаеш как баретите са НЕЩОТО за есен-зима 17/18. В Instagram профила си бях споделила, че барети никак не ми отиват, след като бях изпробвала едни добри десетина бройки, НО след това намерих тази! И се влюбих! 
Открих я в едно магазинче в Ловеч и струваше... 5 лева! 5 лева! Това не е ли най-яката сделка? :) Имаше в най-различни цветове, но червената вече е прекалено тиражирана, жълта нямам с какво да нося, черното е скучно, а зеленото... е моят цвят :)
Любимият ми акцент напоследък обаче са разкошните бродирани боти. Ако повечето неща в гардероба ти са предимно в тъмни нюанси, като при мен, подобен чифт боти е красив и много елегантен начин да акцентираш :)

Coat: Tom Tailor
Jeans: H&M
Shirt: Reserved
Bag: Cropp
Shoes: Zara
Hat: Unknown
Necklace: Blackout Label

*Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM

1 comment:

  1. Ех, толкова мило ми става като чета блога ти всеки път! И аз се влюбих в баретата, честно. Ще взема да го посетя този магазин, понеже и аз мисля че на мен грам не ми отиват баретки. Изглеждаш зашеметяващо

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava