Friday, July 7, 2017

Priceless Moments at SunriseJuly Morning е една от онези традиции, които не разбирам особено много като идея, но пък страшно много ми харесвам. Определено не е нещо тръгнало от тук, но пък през последните години се разрасна до такава степен, че опашката за излизане от София на 30 юни е еднаквокиломерична на тази около Великден. И всички са се насочили я към морето, я към планината, я към някое високо и красиво място, от където спокойно могат да гледат изгрева. 
Спомням си първия път, когато отидох заедно с приятели да посрещнем джулая. Беше в Ловеч (от където съм аз, както знаете) и заедно с още 10тина души се качихме на арката на античната крепост, която се извисява високо над града. Отидохме там към 3.30 часа през нощта и си приказвахме, смеехме се и чакахме изгрева. 
Е... в последствие се оказа, че заради географските особености на Ловеч, изгрева не може да бъде видян точно от тази локация, защото за времето, в което слънцето изобщо ще се покаже над хълма (на който всъщност трябваше да се качим, за да го гледаме), то вече ще бъде високо в небето :D 
Но няма значение! Беше страшно забавно и без значение дали видяхме изгрева или не, заедно създадохме страхотни спомени.  От тази година нататък гледам на july morning като поредното готино нещо, което ни дава още един повод на щастие и усмивки.
През тази година нямах някакви по-особени планове и основната причина беше, че следващия ден - 1 юли беше страшно важен! Ако сте попадали на Facebook или Instagram акаута ми, няма как да сте пропуснали снимки от разкошната сватба на моя близка приятелка. И тъй като 1 юли ме задържаше в София, не бях измислила нищо по-специално за отбелязване на July Morning.
И точно тогава Mastercard се появи със страхотно предложение, за което съм им безкрайно благодарна!
Solar Morning! Който за няколко часа превърна летищния парк на Терминал 2 в най-готиното и оживено място в София. Участието на артисти като Herrnan Cattaneo, Guy J и Danny Howells повдигна настроението и привлече страшно много хора. И докато съвсем необезпокоявани пиехме страхотни коктейли с ром и текила (които давам всичко отново да опитам, ей така - по средата на горещия ден), седнали в удобни барбарони, за нула време тълпата се събра и партито започна. Стотици танцуващи момчета и момичета и страхотно настроение!
Абсолютно безценно!
В края на вечерта краката ме боляха толкова много от всичките танци, че на следващия ден решението да обуя високи обувки за сватбата беше страшно геройско!
Тези красавци!
Но каква е причината да ви споделям всичко това?
Напоследък си мислех за безценните моменти от живота и какво правим, за да ги съхраним. Първоначалната идея зад създаването на този блог беше да споделям с вас своята любов към модата. С времето обаче това се промени или по-скоро - прерасна. И започнах да поделям все повече и повече неща, които смятам за вълнуващи и интересни. Затова все по-често ще се случва да ви отвеждам някъде заедно с мен и да ви споделям всички емоции около това преживяване. Не само заради самото споделяне, но и за да имам всичко тук - събрано в моето специално кътче в огромния интернет :)
 А вие къде прекарахте July Morning?

Follow Games of Fashion on:

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava