Sunday, July 30, 2017

#DeichmannStepByStep и моментите на безвремие


Нали ги знаете онези дни, в които времето все едно е спряло. Нямате никакви задължения и задачи и просто можете да поспите до 11 часа, а след това да излезете и безцелно да се шляете из улиците в търсене на ново начинание, приключение или забавление.
Преди с Кристина много често го правехме. Просто излизахме и се мотаехме без особена цел, докато не намерим някое ново местенце, което да ни вдъхнови или да ни накара да прекараме цял ден там в сладки приказки. За съжаление, от доста време не го бяхме правили... и много ни липсваше. Чувството на безвремие и безгрижие е опияняващо. За мен то няма еквивалент.
Така този уикенд се появи предизвикателството на Deichmann - Step by Step.
Самата му идея в стил Treasure Hunting - обикаляне от локация на локация в събиране на печати - подбуди онова чувство в нас, което последно бяхме усетили при съвсем случайното откриване на мистериозните и много готини 30 БУКВИ из София.
И просто така, отделихме един ден, в който да посетим всички тези локации, да съберем всички печати и да запечатаме изживяването си в снимки. Без да бързаме, без да си даваме зор. Със спокойна крачка в топлата събота в празна лятна София. Просто един ден на безвремие и приятелство. Точно както преди.
И така започнахме.

First Step: Магазин Deichmann в Serdika Center. 
Това беше лесно. Живея на 3 минути от Сердика, затова с Криси бяхме решили да започнем от там и след това да следваме логичния път, който тя беше измислила.
Bottom line от това посещение - ИМАМ НУЖДА ОТ ОЩЕ ЕСПАДРИЛИ!

Second Step - Салон Stephan
Втората ни дестинация беше салон Stephan. И то на ул. Оборище, буквално на 2 минути разстояние от входната ми врата! Изобщо не съм предполагала, че толкова близо до вкъщи има толкова сладурско бюти местенце. Стола за педикюр е прекрасен! :)
Скоро ми предстоя да ги посетя за лек стайлинг и задължително ще ви споделя впечатления.


Third Step - +Това
+Това е едно от любимите ми квартални местенца. Много е сладурско и стилно, а през лятото над отворените прозорци пада страхотна сянка. С Криси имахме възможността да й се порадваме на по едно студено лате и новия морски брой на GoGuide.
Fourth Step - сладкарничката Didy's.
Макар че много пъти съм поръчвала най-различни сладости от Didy's за различни поводи, за първи път отидох до самото заведение заради предизвикателството на Deichmann. Атмосферата е страшно сладурска! И макар да не похапнахме нищо, се насладихме на най-готините обувки в нежни пастелни нюанси.

Fifth ocation - The Bookies
Първия път, в който посетих The Bookies пак бях с Криси и много бързо ни се превърна в любимо място. Най-вече през лятото. Градината на заведението е страхотна, затова нямаше как да не поседнем под хладната шарена сянка на по лимонада и приказки за предстоящото море :)

 Sixth and Seventh Location - Play Sport Center и Seven Seconds - Paradise Center
До тук всичко с локациите беше наред. Откривахме всичко лесно... може би защото вече знаехме къде са съответните места. :D Play Sports Center обаче ни се опъна. Четири пъти минахме покрай метростанция Европейски съюз в търсене на конкретния номер 8 на бул.Черни връх без успех. Веднъж даже я подминахме с 20 минути ходене... :D Локацията е малко трудна за намиране, особено ако нетърпимата жега около 16 часа в събота следобед ви се пречка! Търсихме, търсихме, търсихме и накрая го открихме. Нямаше никой на рецепцията, но успяхме и сами да се оправим с печата :D
Тъй като времето беше напреднало доста, след това хванахме метро към Paradise Center за седмата локация - Seven Seconds и финала!

Eight Location and FINAL - магазин Deichmann, Paradise Center
Ето тук приключи нашият Мини quest! 6 часа, 8 локации, 2 коктейла и една пилешка пържола с боб и лютеница :D
Беше изморително, НО страшно забавно и весело! Ден на безвремие, разговори и смях.
Как ми липсваше!

П.С. Безкрайни благодарности на Криси. Без нея това най-вероятно нямаше да се случи!
Обич!

А вие изпълнихте ли предизвикателството #DeichmannStepByStep?
Коя локация по пътя ви допадна най-много?
А ако все още не сте тръгнали по стъпките на Deichmann, може да разберете повече за играта и изкушаващите награди ТУК

Follow Games of Fashion on:

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava