Monday, December 5, 2016

Hand of a Lady



В сърцето на този блог стои идеята ми да ви запознавам с нещата, които ми правят впечатление и намират своя път към мен. Без значение дали това ще бъде дреха, аксесоар, козметичен продукт, място, държава, заведение или интересно пособие, можете да бъдете убедени, че сред постовете в Games of Fashion винаги ще откривате неща, които най-горещо препоръчвам и които по един или друг начин са ме оставили с позитивни чувства и приятни емоции!
Когато получих имейла, с който представителите на Lady's Hand ми представят продукта си както винаги обърнах много специално внимание върху това, което чета. И още от първия момент ми стана изключително интересно и любопитно за какво точно става въпрос. Причините са две. На първо място е факта, че обожавам новите и иновативни неща - малки изобретения и идеи, които не правят огромна разлика в света като цяло, но имат тенденцията да променят собствените ти навици и разбирания. И второ, защото обожавам всичките си чанти и искам да им се радвам още дълго време!
Предполагам вече и сами сте се досетили какво точно представлява Lady's Hand, но нека ви обясня. Това е иновативна закачалка за дамски чанти, която перфектно наподобява извивките на дамската ръка. Идеята е, че дамската чанта изглежда най-добре именно когато е носена от своята притежателка. Веднъж щом започнете да складирате дамските си чанти натъпкани по няколко на рафтовете в гардероба си или в различни по големина кутии, те малко по малко започват да изгубват формата си. Кожата се напуква и деформира, дръжките се изкривяват и цвета се променя. Lady's Hand предлага алтернативен вариант за съхранение на тези скъпи за стила аксесоари, когато не ги носите. Специално проектираната дръжка може да бъде поставена в гардероба или на закачалка и наподобява формата на дамската ръка, за да може чантата да изглежда (и да се чувства :D) точно толкова добре, колкото ако е навън, съчетана с любим тоалет.
Тук е моментът да ви предупредя за един малък минус! За да ви бъде удобно използването на Lady's Hand трябва да имате специално обособено място в гардероба си, защото наредени по този начин чантите заемат значително повече пространство. На мен лично ми харесва и идеята за отделен преносим гардероб, който да стои в някоя част от спалнята или гардеробната ви и върху него да бъдат наредени единствено дамските чанти. Ще изглежда като сладурски момичешки кът :)


 Тук оставям едно интересно видео, с което можете да се запознаете с историята на създаването и проектирането на Lady's Hand. Преди да изгледате клипчето само ще ви загатна, че това изобретение се ражда от любовта на един мъж към неговата съпруга и желанието му да й помогне :)


И тъй като Коледа и Нова година предстоят, знам че всички сме заети с това да се чудим какви подаръци да изберем за близките си. Lady's Hand е страхотна идея, с която може да зарадвате и изненадате любимата жена (за господата) или пък добра приятелка/роднина (за дамите), в случай, че те имат афинитет към модата, ясно изразена любов към чантите си и желание за тяхното правилно съхранение :D
Можете да ги откриете ТУК :)



 А вие какво мислите? Допада ли ви това интересно изобретение? :)
Пожелавам ви страхотен ден!

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM

2 comments:

  1. frequently utilized in aromatherapy to lessen anxiety, digestive soreness and sinus congestion. Lavender crucial oil: often utilized in aromatherapy to relax the body and calm the thoughts. Lemongrass essential oil: used in aromatherapy to easy, refresh and rejuvenate Coconut oil: first-rate for moisturizing dry pores and skin and defend hair towards protein loss. it is also used in many difficult soaps.For more ==== >>>>>> http://guidemesupplements.com/dermessence/

    ReplyDelete
  2. Здравейте всички,
    Благодаря ви за прекрасната статия!
    Ако някой има желание да научи повече за Ръчно рисуваните дрехи на Nadya's Drawing Hand мисля ,че това е мястото за вас!

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava