Thursday, October 27, 2016

Mind Your Shoes!



Познато ли ви е онова чувство, когато цял ден сте препускали от среща в среща, изкачвали сте стълби, подтичвали сте за градския транспорт, прескачали сте разместени плочки, дупки, павета, разминавали сте се с хиляди души... и за момент сядате зад бюрото на работното си място. Тъкмо започвате блажено да се отпускате... и телефона ви отново звъни. Бързо се изтласквате назад с колелцата на въртящия се офис стол и пак сте във вихъра на забързаното ежедневие.
Сферата ми на работа - медиите и рекламата - е една от най-динамичните и натоварени. Ежедневието винаги е страшно забързано и неочаквано. Един привидно спокоен ден може да се преобърне на 360 градуса и да те повлече във водовъртежа от срещи, разговори и събития.
Като прибавим към това и факта, че все още уча (тоест задълженията ми се простират до още едно място), водя блог и не забравям и личния/социалния си живот... някои дни за мен минават като щракване с пръсти. Делниците почти винаги са много забързани и натоварени и се изискват определени умения, за да жонглираш успешно с всички задължения. С подобен график обаче бързо научих нещо много важно.
Всеки може да изглежда страхотно ако има два свободни часа, за да се подготви преди да излезе от вкъщи. Цаката е да се научиш да бъдеш бърз и изобретателен. Не си падам особено по носенето на допълнителен чифт обувки в чантата, които да преобуя преди среща или модно събитие, защото кецовете ми просто не вървят на подобно място. Именно затова имам нужда от верни съюзници (разбирайте обувки :D), които са не просто красиви и стилни, но също така - комфортни!
Перфектният чифт за тази есен открих в Deichmann. Формулата е следната:
1. Удобен ток - нищо по-тънко от пирон, тракащо и шаващо!
2. Високо качество - На всичко - Изработка, материя, дизайн.
3.Адаптивен цвят - Също като черното, бежовият цвят е лесен за съчетаване в тоалет.
4. В крак с тенденциите - Изчистеният дизайн и естественият велур са сред водещите тенденции този сезон
5. Комфорт - Най... ама НАЙ-важното нещо! Краката ви не трябва да усещат напрежение.


За да изобразим забързаното ежедневие и част от предизвикателствата, срещу които съвремената жена се изправя всеки ден, заедно с Ники от Vibrant Frame заснехме кратко филмче. Идеята зад него е, че с правилния чифт обувки... няма какво да ни спре! :)
Надявам се да ви хареса! Забавлявахме се страшно много :) 

(Вижте клипа в HD качество ТУК)

Dress: Marc Jacobs
Trench: ZARA
Bag: Mulberry
Shoes: Deichmann FW16 (тук)

*Photo and video credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov 
Огромни благодарности на Deichmann България за доверието и подкрепата в този проект!

А вие изправяте ли се срещу подобни предизвикателства всеки ден? И имате ли си вярни съюзници в това начинание? :)
Пожелавам ви страхотен ден!

Follow Games of Fashion on:



1 comment:

  1. Харесва ми стила ти !: ) Имам една малка забележка, която всеки път премълчавам, защото все се опасявам да на те засегна.. Косата? Според мен е добре, ако я оформиш в някаква прическа.. Стои ми като все едно си се събудила така и просто си излязла..И това ми прави впечатление всеки път. Надявам се да не съм те засегнала : ) Успех

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava