Tuesday, July 19, 2016

PINKO x Games of Fashion: Red Love, baby



 Ето че е време и за втория тоалет, който се роди посредством съвместната ми работа с PINKO! Първата визия, създадена от любимите ми артикули от тяхната пролетно-лятна колекция, може да видите ТУК
Както обещах, този път вдъхновението идва директно от новата есенно-зимна линия на бранда, която вече е налична в магазина им в Serdika Center. Беше ми страшно трудно да си избера само една визия, защото за моя приятна изненада fall-winter предложенията им са доста цветни и свежи. Това е приятно разнообразие от традиционно тъмните цветове, които най-често преобладават през студените месеци.
Още с влизането в магазина пред погледа ми попадна разкошната чанта Love me tender! Според мен това е най-готиния акцент. С подобен аксесоар човек няма нужда от нищо друго! Чантите с послания попринцип не са точно мой тип, но в този модел има нещо много интересно и привлекателно и определено ме накара да пресмисля предпочитанията си. Комбинацията между цветове, детайли, безупречно качество и съвършен дизайн няма как да не направи впечатление :)
Първоначалната ми идея беше да съчетая чантата със семпъл тоалет в по-тъмни цветове като я оставя да бъде единствения ярък детайл във визията. Само че е невъзможно човек да остане равнодушен пред тази изключителна дантелена рокля венъж щом я види на закачалката! Харесват ми нюансът на червеното, както и прецизната изработка, които я превръщат в страхотен избор за по-специални поводи. Защото е невъзможно човек да остане незабелязан с подобен разкош!
Завършващият елемент са любимите ми сини сандали с връзки (Bershka), за които все още не мога да повярвам, че успях да намеря толкова комфортен чифт! :)



Dress: PINKO
Bag: PINKO
Shoes: Bershka

Какво мислите за тази визия? Допадат ли ви роклята и чантата от есенно-зимната колекция на PINKO, които си избрах за този силно акцентиращ тоалет? 

Пожелавам ви усмихната седмица! :))

*Photo credit: Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:



3 comments:

  1. Ооооо чантата наистина е разкошна! ....и роклята и тя... и сандалите.. ♥

    ReplyDelete
  2. Чантата е уникална! А цвета на роклята много ти подхожда :)

    http://dayswithg.com/

    ReplyDelete
  3. Толкова ми харесва всичко в този пост! Искам да те снимам, красотичке! Невероятна си в тази рокля, специално този нюанс на червено ти стои убийствено. За чантата и сандалите няма смисъл да казвам нищо, просто са сърцее <3 :)))

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava