Wednesday, April 27, 2016

Дрешкод Shop and Eyes of a Tiger


 
 Днес искам да ви споделя за едно сравнително ново и много, много готино местенце с приятелска атмосфера, топло кафе и готини собственички, към което може да се насочите за обновяването на гардероба с пролетни и летни попълнения. Става въпрос за Дрешкод SHOP, който се намира в Лозенец, ул. Развигор 2 (в близост от City Center Sofia, затова ако идвате с метро може да слезете на Европейски съюз) Малко трудно се открива, но не се отказвайте, защото опредлено си заслужава.
Ще започна от основното - атмосферата е СТРАХОТНА! Много винтидж и креативна и ме грабна още от първия момент! Що се отнася до дрехите и аксесоарите там... много ме впечатли огромната селекция от артикули (и всички в мой стил :D) и нещо повече - огромния избор от гащеризони! Според мен готиният гащеризон е сигурно една от най-трудните находки за всяка жена поради две причини: 1. Брандовете не предлагат чак толкова много модели и 2. Не всички своят добре. 
В Дрешкод Shop има доста и все готини, затова не пропускайте да се отбиете. Освен това ще намерите всякакви свежарски допълнения. Очите ми останаха в една светло синя миди поличка с цветенца! Ако някой има път натам, обезатално да я премери! :D
И за да онагледя думите си, реших да подбера тоалет с част от нещата на Дрешкод, който да ви покажа. Гащеризон, разбира се, и то не какъв да е, а с дължина седем-осми и широки крачоли,какъвто винаги ми се е искало да пробвам. Комбинацията е с черно късо сако, защото все още времето не е за по презрамки... за жалост. Високите обувки продават една идея по-елегантно звучене на цялата визия.


Освен всичко друго, от Дрешкод Shop с удоволствие дават поле за изява и място за представяне на млади и талантливи български дизайнери на дрехи и аксесоари като предлагат не малка част от нещата им. Нали си спомняте моята много любима и много талантлива приятелка Joanna Palankova, която създаваше страхотни hand-made бижута? Е, Йоанна разива таланта си с всеки изминал ден и преминава на следващото ниво! Посетете Facebook страницата й, за да видите всички страхотни модели чанти, клъчове, раници и т.н, които прави! На мен лично тази ми е фаворит (може да я откриете в Дрешкод Shop), защото много обичам ярките червени акценти, както и дръжките-въжета. Освен това е страшно удобна! А през лятото всеки има нужда от подобен аксесоар.


Ще се радвам да разбера дали вие самите сте посещавали Дрешкод Shop? Ако не сте, побързайте да поправите тази грешка!

Пожелавам ви страхотен ден! :)

*Photo Credit: Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:


4 comments:

  1. Ееее, жесток гащеризон, Преси! Много си гот! <3

    ReplyDelete
  2. Ех, адашче! Страхотен, божествен гащеризон! Дано вече е твой, стои ти като излят :) страхотна публикация, четох с интерес!

    ReplyDelete
  3. Голямо си чудо! Много готЕн гащеризон, за съдържанието да не говорим!
    Целувки от Франкфурт!

    Деси :*

    ReplyDelete
  4. What a great giveaway - I have entered :) xo

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava