Saturday, February 6, 2016

Sweet & Rough - BLACKOUT LABEL




Да застанеш пред обектива в комфорта на собствения си стил всъщност е доста лесно. Именно това правим ние блогърите. Но да намериш себе си в нечий друг стил – това е момент на истинско вдъхновение.
Когато видях за първи път бижутата на Пламена от BLACKOUT LABEL, за която вече ви разказах ТУК, веднага разбрах, че съм попаднала на нещо специално. Или както тя ще каже… тотален BLACKOUT! Много ми се искаше да се опитам да ги пречупя през призмата на собствения си моден вкус, който е доста различен. За мое огромно щастие, Пламена ми даде пълна свобода на действие. Получи се една комбинация, която най-лесно мога да опиша с думите SWEET & ROUGH! Нежност, обвита в груба красота. Една съвсем нова форма изкуство, която те изважда от рамката. Всъщност… може да се каже, че направо унищожава рамката и всички спомени от нейното съществуване.
Останалото е любов от първия момент в две бижута, с които мога да кажа, че се намерихме. На пръв поглед са ужасно нелогични. Повдигаш вежди и си казваш „Какво по дяволите? Кабели, болтове, въжета!?”, но след това виждаш една хармония в пълния хаос, която няма как да не обожавам. Предимството да познавам Пламена, да имам възможността да усетя нейната енергия и любовта, с която създава това изкуство, е като да видя някой отвъд. Да намеря собственото си отражение в неговия стил, без да губя обаче нито частица от собствения си.


THE HEART










За осъществяването на тази сесия, искам да изкажа специалните си благодарности на една от най-страхотните млади дами, които познавам. Винаги благородно ще завиждам за начина, по който Хриси вижда света през обектива си, карайки го да изглежда по-красив, вълнуващ и магически, отколкото всъщност е. Нейната готовност да се впуска през глава във всякакви проекти, да балансира върху изгнили дъски и вода до кокалчетата, да прескача снежни храсти и да изминава километри в името на перфектния кадър, са свидетелство за истински професионализъм и източник на вдъхновение лично за мен!
След подробните ни разговори, обяснения и идеи, един поглед на уникалните бижута беше достатъчен на Хриси да усети BLACKOUT енергията и да намери правилната точка на пресичане с моята собствена. А като оставим на страна техниката, не е ли именно това работата на истински талантливия фотограф? 
Може и сами да прецените това - ArTina Photography


THE STORM











Ще се радвам да науча какво мислите! Как се чувствате, когато напускате зоната на комфорта? Обичате ли да експериментирате с нещо дръзко и нетипично?

Follow Games of Fashion on:


8 comments:

  1. Първо, искам да кажа, че сте прекрасни, както ти, така и бижутата! <3 <3
    Второ, за зоната на комфорта. Винаги, когато обличам нещо, което никога преди това не съм обличала, прекарвам известно време пред огледалото, чудейки се дали е подходящо да нося подобно нещо. В крайна сметка си казвам, че животът е един и чуденето приключва!

    ReplyDelete
  2. Преславче, бонбон такъв! Прелестна си!
    Бижутата ми взеха ума! Особено първото!Те са типични за моята зона на комфорт.
    Благодаря ти, че сподели тази вдъхновяваща публикация!

    ReplyDelete
  3. Presi, prekrasna si! Stunning photography and model!

    ReplyDelete
  4. Мисля, че не съм виждала по-добра фотосесия в последно време. Прекрасна си както винаги, просто нямам думи за снимките. Бижутата също са страхотни.Поздравления! <3

    ReplyDelete
  5. Много хубава сесия и искрена история! Много си готина :)

    ReplyDelete
  6. I am absolutely in awe of these captivating and stunning photos and outfits!
    The first look is stunningggg!

    Keep up the great work dear. You are getting better and better;)

    Kisses xx Tamara Chloé

    www.TcStyleClues.com

    ReplyDelete
  7. I mean... WOW! Има някаква тъмнина в тебе и ми харесва!
    Красота...

    ReplyDelete
  8. gorgeous!!
    kisses from the sandpits of dubai ❤️
    www.mahryska.com

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava