Friday, January 29, 2016

Realash Eyelash Enhancer - Final ImpressionsИ така! Ето че моят тестови период на серума за мигли на Realash вече официално приключи!
И мога да кажа само едно - той определено работи! Разказах ви за впечатленията си след първия месец ТУК, но още два месеца по-късно, мога да кажа, че немислимото за мен се случи - 1.Миглите ми са видимо по-дълги, 2. Миглите ми са видимо по-гъсти и 3. Много сладурски и изразително се извиха в ъглите :D
И преди съм ви казвала колко скептично започнах използването на серума и до известна степен бях готова да опровергавам хвалбите, които се носят из интернет пространството. :D Само че, както в повечето случаи, в които човек е предубеден, се оказа, че греша.

Тъй като имам големи очи, винаги съм мислила, че дългите и изразителни мигли ще са чудесен завършек на картинката. Честно да си призная, обмисляла съм варианти като мигли "косъм по косъм" или лепене на изкуствени мигли за по-специални случаи, но за сега съм се въздържала и от двете по простата причина, че имам много чувствителни очи. Realash обаче е много кокетно решение на подобен проблем и определено бих го препоръчала на дамите, които биха искали дълбок и изразителен поглед :)
Единствената забележка, която имам, е че миглите растат малко... как да го кажа... неподредено. :D Поне при мен е така. Тоест, косъмчетата се сгъстяват и удължават, но пък не са особено подредени, а леко рошави. Това обаче лесно се оправя с добра спирала с четка с по-дълги власинки.Серума се нанася преди сън на изчистено от грим лице като очна линия - в самата основа на миглите. (P.S. Никога не съм си нанасяла очна линия сама....) Един слой е достатъчен. Повторението му няма да засили по някакъв начин резултата. Затова и може да се каже, че продукта е доста икономичен и след 3 месеца съвестно използване, все още имам малко количество в тубичката. След като го нанесете е хубаво да изчакате няколко секунди да изсъхне. На мен лично не ми се е случвало да ми дразни на очите, с изключение на един път. Но за тогава аз съм си виновна, тъй като по невнимание си бръкнах с четчицата в окото :D Затова, не поставяйте продукта разсеяни или забързани! :D

В случай, че искате вие също да изпробвате действието на серума, можете да го поръчате от сайта на Realash, ето ТУК! На официалната страница може да получите и доста по-детайлна и подробна информация за самия продукт.
След това ще се радвам да науча какво мислите и дали ви помага :)
Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM


6 comments:

 1. hhmmm...looks interesting!
  kisses from the sandpits of dubai ❤️
  www.mahryska.com

  ReplyDelete
 2. Ефекта наистина е много як :) миглите ти стават направо като на малките дечица с големите мигли

  ReplyDelete
 3. Тези серуми действат, наистина... но трябва да се използват постоянно и след като сте постигнали желания резултат!!! Защото нищо не е вечно �� така че и тези мигли няма да си стоят все така и за напред...за съжаление.
  Знам от личен опит! Преди около 4г. използвах на Revitalash серума - ефектът бе същият както при Вас, но след няколко месеца всичко бе както преди серума �� След около една година получих мостра от тяхна игра ☺ и отново същата истотия. ИЗВОД: ако искате да си поддържате така "отгледаните" мигли не трябва да сприрате да използвате серума.
  Бих се радвала да споделите мнението си за резултата след още няколко месеца, ако спрете да използване серума.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Благодаря ви за споделеното мнение :) Разбира се, не мога да кажа от личен опит дали наистина е така, тъй като съм още в началния период на хубавите мигли, но ще уважа съвета ви и ще споделя мнение отново след някой друг месец :)
   Честно казано, не съм си правила илюзии, че ще е вечно, защото все пак, всяко нещо трябва да се поддържа, за да е във форма и за да е хубаво, но това да моментните резултати :) Дано не ги загубя прекалено бързо обаче... харесвам си ги :D

   Delete
  2. Да, дано :) и аз бих се радвала, ако споделите мнението си след още няколко месеца ;) Може би тогава и аз ще се реша да използвам серума за мечтаните мигли =)) Останете със здраве! :*

   Delete
 4. Сега попадам на Вашата статия за този серум. Резултатът е повече от впечатляващ. Преди няколко дни прочетох отзив за подобен серум, но друга марка. При момичето също имаше резултат, но доста по-незадоволителен. Бях решена да купя серума от нейния тест, но сега съм раздвоена..

  ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava