Friday, December 25, 2015

The Meaning of 12 Months



С ръка на сърцето мога да кажа, че имам чувството, че Нова Година бе преди не повече от 4 месеца! Спомням си за всички неща, които мислех тогава – нещо като равносметка на изминалите 12 месеца, както и доза предновогодишни обещания за това какво искам да направя през следващата година – какво да променя и какво да съхраня в себе си.

По принцип обичам да планувам нещата и да знам какво ще се случва с дни напред, но гледайки назад, чистосърдечно мога да кажа, че макар и не всички новогодишни обещания и планове да се сбъднаха, 2015 бе една наистина магическа година! Толкова много и прекрасни неща се случиха, че изцяло отмиват спомена за малкото лоши. Срещнах невероятни хора, видях красиви места, обичах колкото сърцето изобщо може, забавлявах се някой път като за последно, изживях прекрасни моменти и започнах отблизо да виждам как малко по малко мечти се сбъдват. И през цялото това време другата ми голяма любов – Games of Fashion и всички вие бяхте по-близо до душата ми от всякога.

Има толкова много неща, които искам да си обещая и за следващата година! Толкова много планове, решения, действия, възможности, дестинации, емоции, събития и само 12 месеца!

Но ще стигнат.

Весела Колада, прекрасни хора! <3>



 

 Follow Games of Fashion on:

1 comment:

  1. Много сладки коледни снимки! И кученцето е просто.. <3 И аз много искам кученце!

    Деси
    http://truedreamcatcher.blogspot.bg/

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava