Saturday, November 7, 2015

Joanna Palankova Creates Magic




Съдбата на човек е много странно нещо! Къде ли не можем да срещнем сродни души и готини хора, които освен с това, че са забавни, мили и чаровни, могат да те поразят и със своя Талант
Главно Т, защото винаги, когато някой притежава умение, което убягва на мен самата, смятам, че то е достойно за голяма буква и възхищение. Не че плода от таланта на даден човек винаги е "кой знае какво", но ако го прави със сърце и умение, то заслужава възхищение!

Та на един купон се запознах с една такава Йоана Паланкова. Много талантлива и много интересна. Oт нашето запознанство нататък тръгват и други истории, но днес ще разкажа само за една - тези, в който Йоана прави страхотни бижута! Още на купона ми направи впечатление подаръчето, което беше изработила за рожденичката - изключително винтидж колие - и си казах: "Ето за това момиче трябва да разкажа в блога!" Само че от тогава мина около половин година, в която живота ни отвя нанякъде, за да ни срещне пак!



Бижутата и аксесоарите й са страхотни и много различни! Всеки може да намери по нещо за себе си! И точно, когато си мисля, е вече и без това достатъчно благородно завиждам на способността й да изобретява малки красоти, тя ми казва, че плете и шалове. Чудесни при това! И толкова разноцветни, че още се чудя кой точно да си взема... Без значение дали ще улавя летни спомени в бутилка с тапичка, ще оплита въжета по страхотен начин, ще ниже мъниста или ще плете ленти, шалове и шапки, Йоана прави чудеса! И то с двете си ръце! Не е ли много по-приятно да добавиш към тоалета си аксесоар, който не е част от всепоглъщащата масова модна индустрия, а притежава собствена душа!? Нещо, в което някой е оставил частица от сърцето си, върху което се е трудил късно вечер под светлина от лампа или пък благодарение на което сам е открил таланта и възможностите си!? 
Част от произведенията на Йоана може да видите в Muse Shop (гр. София, на ъгъла на ул.Кърниградска и ул. Цар Асен), а останалата част във Facebook страницата й! Съвсем скоро обаче ние с нея ще ви дадем възможността да спечелите есенен комплект от страхотните й неща!  
Можете ли да познаете кое? ;)
Stay tuned! 
Пожелавам ви страхотен уикенд!












Follow J.P. Handmade Jewelry & Accessories on FACEBOOK

Follow Games of Fashion on:



No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava