Friday, November 27, 2015

#HMStudioSS16 - The Magic Life of One Adventurer



Казват, че човек живее за онези моменти, в които дъхът му спира!
Много дълго време не разбирах напълно тези думи. Поне докато не започнах да забелязвам всичко около себе си. Архитектурата, паметниците, историческите места, есенните листа, светлината през клоните в парка до нас, невероятната гледка от балкона сутрин, скритите съкровища, които могат да те очакват зад всеки ъгъл... Малко по малко превърнах пътуването в толкова голяма страст, колкото е и модата. За мен отиването на ново място е натоварено с огромно значение. Прекарвам часове наред преди полета си в разглеждане не най-различни брошури, сайтове, гайдове и какво ли още не. И след това с момчето тръгваме из улиците на следващия нов град, изпълнени с невроятно нетърпение да видим онези прекрасни места, за които сме си говорили толкова много. Вървим и си говорим... "Чакай, май не сме в тази посока"; "Кога ще се научиш да вярваш на моята ориентация?"; "Ти картата изобщо погледна ли я?"... и изведнъж УАУ! Завиваш зад ъгъла и пред очите ти е ТО (основната дестинация) и е невероятно! За момент всички твои сетива се сливат в едно невероятно изживяване. Не смееш дори да премигнеш - току виж си изпуснал нещо - и всичко друго около теб губи смисъл. И когато най-после поемеш величието на живата картина... чак тогава може да продължиш.

 

 
Пътешествията осмислят живота ни повече от всичко друго! Особено ако са споделени! И най-вече ако са страст и авантюра!
Затова и още от първия момент, в който прекрачих прага на Showroom-а на H&M, усетих същата онази страст, с която си стягам багажа за следващата дестинация. Защото пролетно-лятната колекция на шведския бранд за 2016 година съдържа в себе си именно онази бохемска и авантюристична нотка, която е толкова добре позната на пътешествениците. Нежни и леки материи - лен, памук, коприна, канава, кожа, деним - задължителния арсенал за свежо и прохладно лято и страхотен дизайн - свободна oversize линия, чиято основна цел е да достави максимален комфорт.
 

 
Ето този пуловер тук ще бъде сред първите неща за пролетта! Решено е!

 


Да! Шопинг списъкът е дълъг! Колекцията ще бъде налична в магазините на H&M в цялата страна от 25 февруари 2016 година, а аз вече съм хвърлила око на няколко неща, които са ЗА-дължителни! Съсредоточавам се върху аксесоарите, както винаги, но има и не малко дрехи, които с удоволствие бих изпробвала!
За мъжката колекция да не говорим! И без друго напоследък залитам по модата за мъже, та нищо чудно да се правят подаръци... :D



И, разбира се, не на последно място - Най-приятната част от изживяването е срещата със страхотния екип на H&M България, както и сладките приказки с любимите съ-блогърки! След това остават просто забавни спомени и значително количество снимки и селфита!
 
С прекрасните Диди, Денина и Цвети!

It is such a pleasure to know these amazing girls! 
Цвети, Денина, Диди, Ванинка, Мариета, Петя и Алис :)

А вие какво мислите за колекцията?
Пожелавам ви страхотен уикенд!

4 comments:

  1. Преславче, колекцията е невероятна! Истински разкош! Така съжалявам, че не успях да дойда, но ще я очаквам по магазините!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мими, аз през цялото време се чудех къде си и се оглеждах за теб! Колекцията наистина е страхотна! Пак ще се опразват бюджети... :D

      Delete
  2. Не знам за колекцията, но ти си много хубава! От къде е тази рокля? Ох и косата ти - прекрасна е! Винаги съм искала и аз да имам къдрици!

    Мина

    ReplyDelete
    Replies
    1. О, благодаря ти :) Косата е още по-прекрасна сутрин, когато никоя земна сила не може да я разплете :D
      А иначе роклята е от Mohito! Радвам се, че ти харесва!

      Delete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava