Saturday, July 4, 2015

#GraziaShoppingNight a.k.a Dreams Do Come True

Срамота е, че повече от седмица не успях да намеря достатъчно време, за да направя този пост! Иска ми се да виня само сесията си, която (слава Богу, успешно) вече свърши и разполагам с повечко време за губене и най-вече - повече време за публикуване! И така... след известни съмнения дали изобщо има смисъл след толкова много време да правя този пост, ето го и него! Няма да бъде много дълъг, ще наблегна на снимките, поради две причини:

1. Прекрасните Мими от Mimi's Fashion Moments и Ани от Unique Nojici вече разказаха за това (виж ТУК и ТУК), както и Grazia Online публикуваха официалната ПР статия (ТУК)
и
2. С оглед на професията си, смятам, че съм човек, който може прекрасно да изразява мислите си черно на бяло с думи. Само че колкото и да го умувам, наистина не мога да намеря начин да изразя бурните си чувства и емоции, свързани с тази прекрасна нощ - Grazia Shopping Night и всички невероятни преживявания, свързани с нея! Но ето пък, опитвам се!

(Любопитки :D)

Както вече предполагам, че знаете, Grazia Shopping Night бе събитие, организирано от списание Grazia, което се провежда за пръв път в България. Колаборацията с цял един мол - The Mall и магазините в него е нещо ново за страната ни, което обаче (по моите лични наблюдения) доста се хареса на посетителите. От списание Grazia много досетливо бяха решили да поканят няколко блогърки, които да влязат в ролята на стилисти за посетителите на мола, давайки им професионални съвети за актуалните модни тенденции и предавайки знания за правилното съчетаване на дрехи и аксесоари, които (смея да твърдя) сме натрупали по пътя проба-грешка-проба отново :D Изключително съм радостна, че имах възможността да взема участие в събитието именно като част от екипа стилисти и най-вече да обединя модни и бюти усилия с тези прекрасни дами, които сами по себе си са си вдъхновение! (Под снимката ще видите линкове към блоговете им) Оказа се, че да си стилист е точно толкова страхотно, колкото винаги съм си го представяла и определено това няма да бъде края на тази дейност :D


 Анелия от Unique Nojici, Ванина от Style Inspiratrice, Милена от Mimi's Fashion Moments, Анислава от Style Bohemia Венета и Кайра от Edgy Cuts, Диляна от Beyond the Visible, Поли от Polina Sofia, Алис от Mademoiselle Aia, Яна от Miss Vendela

 
Всяка една от нас трябваше да одекори според собствения си стил един от манекените, които по-късно бяха подредени на сцена на входа на The Mall, където посетителите можеха подробно да ги разгледат, а после да си запишат частна стайлинг сесия с някоя от нас. Вярвам, че успяхме да пресъздадем индивидуалността си по един страхотен начин, защото по-късно, докато самата аз разглеждах моделите, просто можех да ги видя облечени от съответната дама :)

 Визията, която аз избрах за своя манекен - лежерна, небрежна и градска, решена в любими и актуални цветове. Рокля, чанта и бижута - Reserved, обувки - Miss Sixty, Кожен елек - Sisley, Часовник и гривна - Bijou Brigitte

Междувременно, малко преди да започне Grazia Shopping Night, профсионалните гримьори на M.A.C. и фризьорите на Stephan се погрижиха да ни превърнат в истински принцеси с перфектния грим и прическа. С ръка на сърцето мога да кажа, че по-красива никога не съм се чувствала... Като човек, който почти никога не се гримира (може би с изключение на спирала и балсам) гледах в огледалото страшно дълго време, опитвайки се да свикна с мисълта, че виждам себе си :D В края на вечерта никак не ми се искаше да свалям грима и да разваля прическата си... даже обмислях варианти за спане на стол :D Едва ли е нужно да ви казвам, че не се получи... :D

Грим - M.A.C Cosmetics, Прическа - Stephan. // Тоалета, който бях избраха за вечерта! Тюлена пола - Reserved, топ - Bershka, обувки - H&M Loves Coachella
 Най-важния "клиент" за вечерта - прекрасната ми майка <3

Хиляди целувки за Криси :*

Толкова много емоции, смях, шеги, още повече снимки, селфита, муцуни... Наистина прекрасна вечер, която никога не бих сменила. Хиляди благодарности (да, отново) на списание Grazia за възможността, на Uber за това, че се погрижиха за нашия стилен превоз и на всички, които се отбиха за да си побъбрим.

Това брои ли се за трета част на Beyond the Fashion Collaboration? :D <3 



Ох, да... пак се получи леееко дълъг пост... предполагам, че не мога да събера емоциите си в малко думи. Надявам се да ви е било интересно! :))


8 comments:

  1. Много сладък пост! Всичките сте големи красавици :*

    ReplyDelete
  2. Всички стилистки изглеждате страхотно! :)

    ReplyDelete
  3. Дълъг дълъг пост, но съдържателен и го прочетох с голям кеф! ^_^ Всички дами са големи сладурани, но нека обърнем внимание на твоите прическа и грим защото, ще се изразя по Ломски (родом съм от там) Игеееееее!!!!!
    Искам да стисна ръка на фризиора и гримиора, защото са намерили точно твоя грим и точно твоята прическа, невъобразимо много ти отива всичко, особено прическата! Влюбих се!
    А що се отнася до събитето, идеята е връХта, браво, дано има повече такива за в бъдеще! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. хахахах Благодаря ти, Кейт :* Аз също бях истински влюбена в грима и прическата си... чак ми се доплака, когато трябваше да ги разваля... Какво да се прави... ако бяхме така всеки ден, нямаше да е специално :D Радвам се, че поста ти е харесал :)

      Delete
  4. Големи сладурки сте, а на теб като ти видя личицето и винаги първата дума, която ми ида на ум е очарование! Прическата и гримът ти също са страхотни, както и аутфита :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, Лори :) Много си мила! :*

      Delete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava