Thursday, January 15, 2015

#HMLovesCoachella


Като запален пътешественик, моя лична мечта е един ден да посетя известния фестивал Coachella и да остана там за всичките две седмици! Не се и съмнявам, че ще бъде невероятно! Толкова много млади, цветни, модерни, забавни и свободни млади хора събрани на едно място, които слушат страхотна музика, танцуват на воля и дават повечко наздравици.
Времето на фестивала Coachella изглежда все едно е спряло, сякаш това е едно съвсем различно от нашето измерение... определено задължителна дестинация ПОНЕ веднъж в живота! 

H&M и Coachella имат история заедно. Фестивалната мода, на която H&M всяко лято отдава заслужено внимание, е един по-специфичен от всичко останало тип. За да го овладееш, трябва да забравиш за правилата, задръжките и границите. Това е стила на свободата, на сливането с природата, на първичното веселие и отдаването на музиката!



Именно поради тази причина не мога да бъда по-радостна след като разбрах, че любимия H&M обявява създаването на първа по рода си колекция съвместно с Coachella Valley Music&Arts Festival, която вече нямам търпение да видя!!

Шведската модна компания продължава шестгодишното си партньорство с прочутия фестивал, извеждайки го на следващо ниво със специална линия брандирани облекла. Освен дизайнерските модели, H&M ще осигури и част от официалните рекламни продукти на фестивала. Колекцията H&M loves Coachella влиза в магазините у нас на 26 март.
H&M loves Coachella включва облекла за мъже и за жени, както и изключително разнообразие от аксесоари, задължителни за един фестивал – диадеми с цветя, калъфи за телефони, дъждобрани и слънчеви очила. Продуктите представят основната концепция на фестивала за 2015 г. Дамската колекция е фокусирана върху романтичния тренд и включва графични блузи с дантели и ресни, скъсени топове и разкроени панталони за женствена, бохемска визия. За мъжете сред основните предложения се нареждат черно-бели панталони, тениски с принтове и шапки с козирки.
По време на фестивала феновете на музиката ще имат възможност да посетят първия pop-up shop в шатрата на H&M и да се насладят на приятна почивка, интерактивни занимания и ексклузивен шопинг.
Follow on:

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava