Wednesday, November 8, 2017

Преобразяването е безценно


...и е хубаво да бъдем различни.
На мен промените винаги са ми били много любими. Изпълват ме с едно чувство на вълнение премесено с нетърпение, от което всичко около мен става страшно динамично и забързано. И някак си си прекарвам по-готино! Не знам дали го обяснявам като хората, усещането е много специфично, ноо.. сигурна съм, че се досещате за какво става въпрос.
Животът е интересен, когато в него има разнообразие. Ако непрестанно се случва това, което най-малко очакваш, ако се оставяш да те води на различни места, ако опитваш предизвикателствата му, ако се преобразяваш в различни роли.

Life is only intersting if life is wide, както е казал някога Лушън Кар преди да убие един от най-добрите си приятели :D Ама това е разговор за друг блог... :D

Не знам дали някога съм го искала несъзнателно, или просто съм благословена с това да водя един от онези изумителни животи, в които обстоятелствата те карат да се преобразяваш в различни роли, но до този момент съм сменила доста шапки. И за мен няма нищо по-изумително от това. Обичам да се променям, да тествам сама себе си. Блогър, журналист по социални теми, моден журналист, специалист Реклама, редактор, стилист, организатор събития, ПР...
Ако питате - не, не съм била добра във всичко, което съм изпробвала. За други неща още се колебая. Но така съм открила силните си страни и съм опознала себе си по-добре.
Така се научих да изпробвам много нови неща. Но най-важното - да давам шанс на нещо да ми се хареса.
Преди известно време, например, не можех да си представя, че DJ партитата биха ми харесали. Като цяло ми се струваха доста... изморителни. Но пък аз винаги съм имала завиден тренинг с партитата, затова преди известно време реших да им дам шанс!
Този Halloween беше един от тези случаи. По принцип Halloween си е един от любимите ми поводи. Казвам поводи, защото за мен не е празник. През тази година съм безкрайно благодарна на Mastercard за преживяването, което подари на мен и Криси, за да имаме възможност да осъществим три неща:
1. Да се смачкаме от танци във вторник вечер
2. Да се преобразим в страшни неща, макар и само с грим (сори, натоварени графици, you know :D)
3. Да отбележим първия(!) Halloween на Криси



Какво бяхме? Не знам. Аз май бях по-привлекателна версия на ТО :D А Криси беше подивялата Makeup Queen с размазан грим... примерно :D Но има ли значение? Докато пътувах към тях, за да се гримираме, усещах колко много се вълнувам. Защото е безценно от време на време да излизаш от собствената си кожа, за да бъдеш някой различен. Безценно е да можеш да се преобразяваш и да изненадваш себе си с нови преживявания. Никога не знаеш какво ще се случи, кой ще срещнеш и къде от очаква Твоето Нещо. Затова - преобразявай се в различни роли!
Ами ако го беше пропуснал?



P.S. Ако не беше този Halloween и преобразяването преди партито в Криси, нямаше да се запаля толкова много по тази песен, на която не спирам да натискам Repeat и с която ви поздравявам днес :)


Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava