Wednesday, April 12, 2017

Cuts and Bluffs



Понякога просто не можем да избягаме от същността си. Дори да избягвам черното при тоалетите, то ме открива! :D Този път под формата на красива рокля с асиметрична кройка и лазерно изрязани детайли от Paramidonna.
Винаги е страхотно, когато попаднеш на прекрасен български бранд, който е по-различен от останалите. Когато създаваш нещо с любов, внимание и страст, работата ти няма как да не остави следа. Макар моят избор на рокля да беше този красив модел в черно, аз съм истински впечатлена и от интересните цветни модели с ярки акценти, които може да видите ТУК.
Всъщност, познанието ми на бранда започна още през лятото, когато заедно с екипа на сп. MODA осъществихме сесия по кампания на Bioderma (виж ТУК). Тогава стилистката извади около десетина бански костюма и ги подреди на един шезлонг до басейна, около който снимахме. Всички те бяха толкова красиви и цветни, че когато ми каза: "Скачай в който ти хареса!" ми беше страшно трудно да си избера. Затова сега за мен е удоволствие да нося и една от роклите на Paramidonna. Това което ми харесва най-вече е, че те са напълно достатъчни сами по себе си. Аксесоари и всякакви добавки просто не са нужни. Другата причина е, че страшно много харесвам дрехите с изрязани с лазер детайли. Това е интересна тенденция, която позволява много голямо разнообразие при акцентите. Харесва ми семплотата на роклята, която стои по онзи романтичен, леко "принцески" начин, но след това е коренно различна и доста Bad-ass в комбинация с кожено яке, например.


Dress: Paramidonna
Shoes: Stradivarius
Jacket: HM

*Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM


No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava