Monday, April 3, 2017

Basics and the Ice Cream Cherry



Не! Не се връщам отново към черно-бялото all day, every day!
Просто понякога, за да изпъкне наистина красиво основният акцент, с който избираме да разнообразим визията си, най-доброто решение е монохромът. Basic дрехите са обещанието за една стилна визия, когато нямате какво друго да облечете. Затова е важно в гардероба да имате поне няколко класически елемента - дънки, черен панталон, черно сако, бяла риза/тениска и др, които да могат да се съчетават лесно помежду си и винаги да стоят страхотно. Все пак не може всеки ден да бъде облечен с перфектния добре обмислен и подбран тоалет, представляващ една смесица от ай-актуалните тенденции и всичко видяно в Лондон, Милано и Париж... В ежедневието понякога бързаме, друг път просто не намираме вдъхновение. Затова са акцентите! Онези специални и най-ценни съкровища в гардероба ви! Цветни, стилни и модерни.
Красиви обувки, чанти и шалове, които са достатъчни сами по себе си, а с правилния тоалет - разцъфват! Като тази прекраснотия от Parfois с мен, например!
Някъде преди доста време бях чела, че жените обичат да си купуват чанти, защото никога няма да им умалеят и без значение колко голям обяд са хапнали, винаги ще стоят добре... за разлика от дънките... да речем :D Не че това не е вярно, но за мен чантите имат съвсем друго значение. Те са като черешката на мелбата. Най-сладкият и най-очакваният завършек! Онзи който още от самото начало оставяш настрани, макар да ти се хапва най-много от всичко останало, само и само за да си го запазиш за финал и да си сигурен, че последната хапка няма как да не бъде най-страхотната!
Всеки път, когато избирам облеклото си, чантата е последна, за да бъде в пълен синхрон с всичко останало или перфектен акцент, както в случая. От там нататък няма какво да се обърка. Защото денят има приятен вкус още от сутринта :)

Top: H&M
Pants: H&M
Blazer: New Look
Shoes:Bershka
Necklace: H&M
Bag: Parfois

*Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

А какво са чантите за вас? :)

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM


1 comment:

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava