Tuesday, February 21, 2017

Red in the Rain



Днес публикацията трябваше да бъде различна. Но и тези снимки изобщо не трябваше да ги има. А ето ги. Това е най-хубавото нещо на живота - не тече по план!
Даже и понякога това да ни влудява. Дори и понякога да сме хвърлили много усилия и мисъл, а светът просто да не ни съдейства. Някой неща не зависят от нас. И това е нормално. Не можем да контролираме нито метеорологичните условия, нито събитията, които идват и променят целия ни свят - приятелства, любов, опит, щастие, тъга. От нас зависи единствено да задържим позитивното и да не ни е страх от лошото.
No filter needed за перфектния момент за снимки, направени без грам планиране и след примиряване с факта, че ти може и да си искал да покажеш тоалет с велурени боти, ама точно този ден си е било направо като за гумени ботуши. :D
Червеното палто привлича позитивни емоции. Е, да, малко ми поомръзнаха вече тези палта всеки ден, но остава още малко! А и палтата са чара на зимата (заедно с шапките и шаловете). Изберете такива, които ще е удоволствие да носите и ще оцветяват всяка сутрин сред градския пейзаж! 
А чадъра е случайност! Ама пак хубава! :)

Coat: Reserved
Jeans: New Yorker
Knit hat: Kenvelo
Bag: H&M
Shoes: Bershka

*Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

Не обожавате ли тези случайни моменти? 
Пожелавам ви прекрасна седмица! 

Follow Games of Fashion on:


1 comment:

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava