Thursday, January 14, 2016

Cheers to that....



Скоро с Криси си говорихме за нещата от живота.... и пиехме греяно вино. (Shoutout до нея, защото не сте я виждали от доста време! Намеци...) Това се подразбира :D От тогава си мисля за това.
Кога и какво е правилно? Какво сме достатъчно големи, за да надживеем? На кое му е времето? Какво е правилно да правим? Коя линия трябва да следваме? Какви искаме да бъдем един ден и сега?
Стигнах до един извод. В днешния ужасно объркан, забързан и наситен свят, редно е единствено това, което те прави щастлив. И ако има дори един момент, минимален и почти мимолетен, в който не си бил в пълен синхрон с настоящата си ситуация - не се колебай да го промениш. Промяната само ни се струва страшна. Като скачането с бънджи или първото пускане за сезона със сноуборд. Веднъж щом си по средата на пистата, вече дори не си спомняш началните си притеснения.
Единствената правилна линия е тази, които сами чертаем. И единствената правилна мисъл е тази, която кара стомаха ни да се свие, защото вътрешно за себе си знаем, че сме прави, макар и в противовес с общоприетите разбирания.
Но пък, хей, някога хората, които си водят блог са били смятани за странни, а вижте сега!
На края на пътя винаги е щастието и личното удовлетворение. И ако смяташ, че пътят, по който вървиш не води до там - направи нещо! Започни блог, намери си ново хоби, смени работата си, замини на път, захвани се с ново начинание, направи собствена линия дрехи, запиши се на курс... само бъди смел и не се притеснявай от промяната. Живота не е интересен ако е все един и същ!

Запомням го за себе си! 

А вие как смятате? Случвало ли ви се е да се страхувате от промяната и как се справихте?





Follow Games of Fashion on:


5 comments:

  1. Аз си признавам, че скачам с двата крака... Все гледам да имам някакъв гръб, ако нещо се обърка (който си правя сама), но все нещо недоглеждам - и пак не съжалявам. Промяната ни прави това, което сме :)

    ReplyDelete
  2. Аз съм от тези, които се страхуват!
    Но от сигурно място знам, че ти не си ;) или поне няма от какво, вие можете всичко!

    ReplyDelete
  3. Обичам промените, за мен те са знак, че вървим напред. Понякога естествено ме е страх, когато става въпрос за нещо по-сериозно. Справянето с това е - дишаш дълбоко и скачаш!
    Change is the only constant thing! :)

    ReplyDelete
  4. Колко ми беше хубаво да го прочета... Наистина, промяната е най-страшна преди да я започнеш. Веднъж захванеш ли я, нямаш избор. :)

    Purely Me by Denina Martin

    ReplyDelete
  5. Без промяна няма движение, няма успех! Страхотен пост, Преси! Скачай в промяната, идвам и аз, хихи :*
    www.dilyanatabakova.com

    ReplyDelete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava