Thursday, May 14, 2015

Kristina's Beauty Tips: Flormar Cashmere Deluxe Stylo DC28




Както знаят тези от вас, които поне веднъж са чели блога ми, аз не разбирам от грим. Никак! Ама никак. Грижа за лицето, кожата, косата и т.н? Това е друго нещо! Но що се отнася до... как му се викаше... декоративна козметика??, нямам и най-малка представа за това кое е хубаво, как да преценя дали нещо ми отива, нито пък какви са различните техники и брандове. Да не говорим за паническия страх, който изпитвам всеки път, когато си помисля за всички неща, които мога да объркам докато сама си слагам основа, руж, фон дьо тен и т.н... :D Но се уча!
И тъй като само преди няколко месеца разбрах какво означава хайлайтър, реших оставя тежката задача да ви говори за козметика на човека, който на 20 години успя да ме научи на това-онова. 
Кристина е не само моя компас из (очевидно) доста сложните улици на София :D, но и моят най-любим пътеводител в света на грима и красотата! Както и сами ще видите, тя наистина разбира доста от тези неща! Е, и аз съм направила това-онова за нея :D
И така, в Kristina's Beauty Tips Криси от време на време с огромна любов и желание, ще ви споделя за впечатленията си от някой продукти, които вече е изпробвала. И всичко това подкрепено с доста подробен фото материал, защото (както се оказа) тя е доста педантична на тази тема!
Искрено се надяваме да ви хареса!
-xoxo, Преси 

*****

Изминах доста дълъг път в търсенето му. За хора със светла кожа, като моята, да намериш точния нюд цвят е един дълъг и трънлив път. Повечето червила, които се смятат за такива, са прекалено тъмни и с тях приличаш на поп-фолк звезда от зората на демокрацията. :D

Но да навлезем в същината на този пост - а именно - Flormar Cashmere Deluxe Stylo DC28.
Застана ли пред щанд с червила, първото нещо, което търсят очите ми, са Nude цветовете. Пред щанда на Flormar преминахме отново през тази процедура, eye contact, swatch и О!, Уау!, това е толкова прекрасен нюанс! При суотча гледах първоначално да не кафенее като останалите. За щастие DC28 е точно nude цвят, който можеш да носиш с много лек грим през деня, или пък да засилиш с молив за устни за вечерен грим. Реших, да се доверя и останах повече от приятно изненадана. Цветът е перфектен за светлата ми кожа.
Самото червило е приятно за носене, а наименованието Cashmere deluxe отговаря на действителността - меко и много леко върху устните. Ако трябва да оценя трайността му, може би ще е 7 от 10.
Flormar може да се открие почти навсякъде, в големи супермаркети и парфюмерии, както и в малки квартални такива.





 - Love, Kristina <3

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava